Δείτε τα 5 καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Νέο τηλεοπτικό τρέιλερ για το «Blade Runner 2049» και δύο ακόμα φιλμ επιστημονικής φαντασίας στο μενού των τρέιλερ της εβδομάδας.

Δείτε τα 5 καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Νέο τηλεοπτικό τρέιλερ για το «Blade Runner 2049» και δύο ακόμα φιλμ επιστημονικής φαντασίας στο μενού των τρέιλερ της εβδομάδας.

Blade Runner 2049

Ρομαντικό ίντρο υπό τους ήχους του Φρανκ Σινάτρα για να ακολουθήσει ένα δίλεπτο αφιερωμένο στα ανθρωποειδή με τα οποία θα έρθει αντιμέτωπος ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Για ακόμα μια φορά οι εικόνες του «Blade Runner 2049» είναι εντυπωσιακές, και αυξάνουν τις προσδοκίες μας για το τελικό αποτέλεσμα.

Grain

Ο Τούρκος σκηνοθέτης Σεμίχ Καπλάνογλου («Γάλα», «Μέλι») έπειτα από επτά χρόνια απουσίας επιστρέφει με νέα ταινία. Μια δυστοπική ιστορία επιστημονικής φαντασίας γυρισμένη με εντυπωσιακές ασπρόμαυρες εικόνες, στην οποία ο κόσμος μάχεται για τροφή μέσω συγκρούσεων με την αστυνομία στην καρδιά παρηκμασμένων πόλεων.

On the Road

Καμία σχέση με την ομότιτλη κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Τζακ Κέρουακ, το «On the Road» του Μάικλ Γουιντερμπότομ («Το Ταξίδι», «A Cock and Bull Story») είναι ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ στο οποίο ακουλουθεί το indie συγκρότημα Wolf Alice κατά τη διάρκεια της βρετανικής περιοδείας του, καταγράφοντας όλες τις πλευρές μιας rock 'n' roll ζωής.

Manhunt

Ο μαέστρος των κινηματογραφικών περιπετειών Τζον Γου επιστρέφει στη δράση με το «Manhunt» που θα ντεμπουτάρει στο προσεχές φεστιβάλ της Βενετίας αλλά και αμέσως μετά στο Τορόντο.

How to Talk to Girls at Parties

Το πρώτο διεθνές τρέιλερ για τη νέα ταινία του Τζον Κάμερον Μίτσελ («Hedwig and the Angry Inch», «Shortbus») έρχεται από... Ιαπωνία μεριά, και δείχνει μια weird Ελ Φάνιγνκ να ανακαλύπτει τον punk εαυτό της στο Λονδίνο του 1977, ψελλίζοντας την ατάκα: «Do more punk to me.»

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.