Ο λανθιμικός «Φόνος του Ιερού Ελαφιού» στα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Πρώτο επίσημο τρέιλερ για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου και τέσσερα ακόμα τρέιλερ πολυαναμενόμενων ταινιών.

Ο λανθιμικός «Φόνος του Ιερού Ελαφιού» στα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Τα πέντε καλύτερα τρέιλερ αυτής της εβδομάδας έχουν αέρα Κανών και ελληνικό ενδιαφέρον.

Ο Φόνος του Ιερού Ελαφιού

Κανείς δε θα περίμενε ποτέ το «Burn» της Ellie Goulding να ακουστεί τόσο ανατριχιαστικό. Η βραβευμένη στις Κάνες νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου απέκτησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της και δημιουργεί τα ίδια συναισθήματα φόβου και αμηχανίας που προκάλεσε σε όσους την είδαν τον περασμένο Μάη στην Κρουαζέτ.

The Florida Project

Σκηνοθετημένο από τον άνθρωπο που γύρισε μεγάλου μήκους ταινία με ένα i-phone («Tangerine»), το «The Florida Project» συγκίνησε στο πρόσφατο φεστιβάλ των Κανών και ανέδειξε για ακόμα μια φορά το ταλέντο του Σον Μπέικερ. Η ταινία με πρωταγωνιστή το Γουίλεμ Νταφόε πραγματοποιεί ένα ταξίδι στην παιδική αθωότητα με φόντο ένα γραφικό μοτέλ.

The Death of Stalin

Ο Αρμάντο Ιανούτσι («Πόλεμος εκτός Προγράμματος») μένει στο πεδιό της πολιτικής, καθώς του έχει βγει σε πολύ καλό η τηλεοπτική σειρά «Veep», και απασχολείται με τον πανικό που διαδέχθηκε το θάνατο του Ιωσήφ Στάλιν. Όλα όσα περιμένε να δει κανείς υπάρχουν στο κλιπ· ίντριγκες, δολοφονίες, εξορισμοί και ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του. Τις προσδοκίες για ένα απολαυστικό αποτέλεσμα ενισχύουν οι συμμετοχές των ηθοποιών Στιβ Μπουσέμι, Τζέφρι Τάμπορ και Μάικλ Πέιλιν μεταξύ άλλων πρωτοκλασάτων ονομάτων.

Molly's Game

Η Τζέσικα Τσαστέιν επισκιάζει ακόμα και το συμπρωταγωνιστή της Ίντρις Έλμπα στο τρέιλερ του «Molly's Game», ένα δικαστικό δράμα με ηρωίδα μια γυναίκα που βρέθηκε στην κορυφή στήνοντας παράνομα παιχνίδια πόκερ. Αν και παραπάνω αναλυτικό από όσο θα έπρεπε, το τρέιλερ αποδεικνύει το πείσμα της Τσαστέιν να κυριαρχεί σε κάθε ταινία που πρωταγωνιστεί, γεγόνος που δείχνει πόσο θέλει ένα χρυσό αγαλματάκι.

The Meyerowitz Stories

Η παραγωγής Neflix νέα ταινία του Νόα Μπάουμπαχ («Frances Ha», «Όσο Είμαστε Νέοι») στο πρώτο της τρέιλερ γύρω από ένα τραγούδι που ερμηνεύει στο πιάνο ο Άνταμ Σάντλερ, αποκαλύπτει και το υπόλοιπό καστ, μεταξύ των οποίων βλέπουμε τους Ντάστιν Χόφμαν και Μπεν Στίλερ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.