Δείτε το «Μόνο Αγόρι στη Νέα Υόρκη» με το αθηνόραμα club

Μια από τις πλέον αναμενόμενες ανεξάρτητες αμερικανικές ταινίες της χρονιάς έρχεται στη χώρα μας σε παγκόσμια πρώτη (!). Δείτε την σε προνομιακή τιμή με την κάρτα αθηνόραμα Club.

Δείτε το «Μόνο Αγόρι στη Νέα Υόρκη» με το αθηνόραμα club

Ο Τόμας έχει μόλις αποφοιτήσει από το κολέγιο, γράφει διηγήματα και αναζητά σκοπό στη ζωή του. Σοκάρεται όταν μια μέρα ανακαλύπτει πως ο πατέρας του έχει κρυφή σχέση με μια όμορφη, μυστηριώδη γυναίκα και φοβούμενος την ασταθή ψυχολογική κατάσταση της μητέρας του, τη συναντά και της ζητά να διακόψει το δεσμό. Όταν όμως τη γνωρίζει καλύτερα, αρχίζει να την ερωτεύεται κι εκείνος.

Μια από τις πλέον αναμενόμενες ανεξάρτητες αμερικανικές ταινίες της χρονιάς έρχεται στη χώρα μας σε παγκόσμια πρώτη(!), σε σκηνοθεσία Μαρκ Γουέμπ («(500 Μέρες) με τη Σάμερ», αλλά και του «The Amazing Spider-man») και με πρωταγωνιστές τους Κάλουμ Τέρνερ, Κέιτ Μπέκινσεϊλ, Τζεφ Μπρίτζες, Πιρς Μπρόσναν και Σίνθια Νίξον.

Δείτε το «Μόνο Αγόρι στη Νέα Υόρκη» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα Club πληρώνοντας Δευτέρα έως Πέμπτη και σε αρκετές αίθουσες και Παρασκευή μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1)! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα Club εδώ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Κωνσταντίνε Φραγκούλη, πώς γύρισες ένα ψυχολογικό θρίλερ στη Σάμο;

Ο σκηνοθέτης απαντά στις ερωτήσεις μας με αφορμή την αθηναϊκή πρεμιέρα της πρώτης μεγάλου μήκους του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
16/04/2024

Κάννες 2024: Το "September" της Αριάν Λαμπέντ κάνει πρεμιέρα στο Ένα Κάποιο Βλέμμα

Το μεγάλου μήκους σκηνοθετικό ντεμπούτο της διακεκριμένης ηθοποιού παρουσιάζεται σύντομα στην Κρουαζέτ.

Ελληνικό box office: Ένα "Panda" δεν φέρνει την άνοιξη

Το "Kung Fu Panda 4" συνεχίζει να συναρπάζει τους νεαρούς κινηματογραφόφιλους, αλλά οι καινούριες ταινίες μοιάζουν να μην ενδιαφέρουν ιδιαίτερα ούτε μικρούς ούτε μεγάλους.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Βλέπουμε την "Κάρι" του Στίβεν Κινγκ στον Δαναό

Την ταινία σκηνοθετεί ο Μπράιαν Ντε Πάλμα, ο οποίος παρέδωσε μια από τις πιο εμβληματικές ταινίες τρόμου στην ιστορία και έκτοτε μπήκε στο πάνθεον των καλύτερων σκηνοθετών τρόμου.

Άνοιξαν οι συμμετοχές για το 14ο International Micro μ Festival

Ανοιχτό κάλεσμα σε Έλληνες και ξένους κινηματογραφιστές με στόχο την ανάδειξη της ταινίας μικρού μήκους.

Το παιδικό και εφηβικό φεστιβάλ "Psaroloco" επιστρέφει

Το φεστιβάλ ετοιμάζει μια σειρά ταινιών - εργαστηρίων - διαδραστικών εμπειριών και συζητήσεων ειδικά προσαρμοσμένων για μικρούς σινεφίλ.