Δείτε τα 4+1 καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Τι κάνει ο Τζέιμι Λάνιστερ στη φυλακή (με μούσι);

Δείτε τα 4+1 καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Προσεχώς στις σκοτεινές αίθουσες ο Μαύρος Πάνθηρας της Marvel, ο Νικολάι «Τζέιμι Λάνιστερ» Κόστερ - Βαλντάου μπαίνει στη στενή κι ένας αξιαγάπητος «Φερδινάνδος» ανάμεσα στα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας.

Black Panther



Ο υπερήρωας Black Panther (Τσάντγουικ Μπόουζμαν) αποκτά δική του ταινία, στην οποία αμέσως μετά από τα γεγονότα του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» επιστρέφει στην πατρίδα του τη Γουακάντα στην Αφρική όπου αντιμετωπίζει διπλό κίνδυνο κάθιως αμφισβητείται η εξουσία του και η χώρα απειλείται με αφανισμό. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο ταλαντούχος Ράιαν Κούγκλερ («Μια Στάση πριν το Τέλος», «Creed») ο οποίος συνεργάζεται ξανά με τον ηθοποιό Μάικλ Μπ. Τζόρνταν.

Flatliners



Ριμέικ της ομώνυμης ταινίας του Τζόελ Σούμαχερ δια χειρός Νιλς Άρντεν Όπλεβ δημιουργού του πρωτότυπου «Το Κορίτσι με το Τατουάζ», με πρωτοκλασάτους πρωταγωνιστές μεταξύ των οποίων βρίσκουμε την Έλεν Πέιτζ και το Ντιέγκο Λούνα που πρωταγωνίστησε στο πρόσφατο spin-off «Rogue One: A Star Wars Story». Η υπόθεση αφορά μια ομάδα φοιτητών ιατρικής οι οποίοι, ως άλλοι δόκτορες Φράνκενστάιν, επιθυμούν να λύσουν το γρίφο της μετά θάνατον ζωής σταματώντας για λίγα λεπτά την καρδιά τους. Τα πειράματά τους σύντομα εκτροχιάζονται, και τα σύνορα μεταξύ ζωής και θανάτου μπλέκονται επικίνδυνα.

Brigsby Bear



Synth και νοσταλγία για τη χαμένη παιδική φαντασία κυριαρχούν στο σουρεαλιστικό τρέιλερ της ταινίας που ξάφνιασε στο Φεστιβάλ του Σάντανς με πρωταγωνιστή το γνωστό από το Saturday Night Live ηθοποιό Κάιλ Μούνι.

Shot Caller



Ο Νικολάι Κόστερ - Βαλντάου δίασημος για το ρόλο του ως Τζέιμι Λάνιστερ στην επική σειρά φαντασίας «Game of Thrones» καταλήγει στη φυλακή μετά από ένα ατύχημα που του κοστίζει την οικογένειά του, και πρέπει να μείνει πάση θυσία ζωντανός έτσι συνεργάζεται με συμμορίες για να επιβιώσει.

Ferdinand



Ο αξιαγάπητος ταύρος Φέρντιναντ που δεν τολμά να πειράξει ούτε μυρμήγκι, έπειτα από μια παρεξήγηση απομακρύνεται από τον κόσμο των ανθρώπων οι οποίοι μέχρι εκείνη τη στιγμή τον είχαν στην καρδιά τους, κι έτσι προσπαθεί να αποδείξει πως παρά το επιβλητικό παρουσιαστικό του είναι άκακος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.