Νέο τρέιλερ του «Logan». Το κορίτσι με τα… κοφτερά νύχια!

Ο ταραξίας Γούλβεριν σε ρόλο προστάτη; Ποιος θα το περίμενε… Η νέα υπερηρωική περιπέτεια των X-Men είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Νέο τρέιλερ του «Logan». Το κορίτσι με τα… κοφτερά νύχια!

Αν νομίζετε ότι με σίκουελ, reboots και spinoffs το χρονικό νήμα στη μέχρι τώρα κινηματογραφική ιστορία των X-Men έχει κουβαριαστεί πιο πολύ και από το μεταλλαγμένο DNA των υπερηρώων, πού να δείτε τη νέα ταινία του απρόθυμου σωτήρα με τα σιδερένια νύχια… Βασισμένο στο «Old Man Logan», τη σειρά κόμικς του Μαρκ Μίλαρ από τα ’00s, το «Logan» εξελίσσεται σε ένα κοντινό μέλλον όπου η έπαυλη των X-Men έχει γίνει στάχτη.

Ο κουρασμένος Λόγκαν και ο αδύναμος καθηγητής Ξαβιέ μένουν πλέον σε ένα κρησφύγετο στα σύνορα του Μεξικό, αποφεύγοντας φασαρίες και έριδες. Οι προσπάθειες, όμως, του αντι-ήρωα να μείνει μακριά από τα μάτια του κόσμου και την ίδια του την κληρονομιά, θα τερματιστούν όταν μια νεαρή μεταλλαγμένη καταφτάνει, κυνηγημένη από σκοτεινές δυνάμεις.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Ακολουθεί το τρέιλερ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Χρήστος που δε μένει πια εδώ παρουσιάζει το ασύγκριτο "Μαζί, Ποτέ!"

Το ανατρεπτικό φιλμ του Φατίχ Ακίν αφηγείται μια hardcore ερωτική ιστορία στα άκρα που συνδυάζει τρυφερότητα, ανθρωπιά, ασυμβίβαστη τρέλα και rock’n’roll ρομαντισμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η σκηνοθέτρια Ιρίς Καλτενμπάκ γύρισε μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Στην "Αρπαγή" η πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός υπογράφει ένα ψυχογράφημα που μένει αξέχαστο.

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.