«Doctor Strange» και πάλι στην κορυφή του αμερικανικού box office

Η περιπέτεια της Disney έμεινε στην κορυφή του αμερικανικού box office για δεύτερη σερί εβδομάδα, αποτελώντας άλλο ένα υπερηρωικό hit.

«Doctor Strange» και πάλι στην κορυφή του αμερικανικού box office

Η ονειρική χρονιά για την Disney συνεχίζεται. Το «Doctor Strange» έμεινε στην κορυφή του αμερικανικού box office για δεύτερη σερί εβδομάδα, με εισπράξεις 43 εκατ. δολαρίων (συνολικά στα 153 εκατ.), αποτελώντας άλλο ένα υπερηρωικό hit. Η Disney έχει φτάσει ήδη μέσα στο 2016 σε εισπράξεις 2,3 δισ. δολαρίων μόνο στις ΗΠΑ, κάνοντας έτσι την καλύτερη εμπορική χρονιά όλων των εποχών. Στη δεύτερη θέση κατά το τριήμερο 11-13/11 βρέθηκαν οι «Ευχούληδες» με 35 εκατ. δολάρια (συνολικά στα 93 εκατ.), ενώ το «Arrival» του Ντενίς Βιλνέβ έκανε δυνατό άνοιγμα με 24 εκατ. δολάρια.

Περισσότερες πληροφορίες

Οι Ευχούληδες

Trolls
2,5
  • Animation
  • 2016
  • Διάρκεια: 92 '
  • Μάικ Μίτσελ

Η Πόπη και ο Κλωνάρης, δύο αταίριαστοι Ευχούληδες, ξεκινούν να σώσουν τους φίλους τους προτού αυτοί γίνουν γεύμα των κακών και γιγάντιων Μπέργκεν.

Doctor Strange

2,5
  • Περιπέτεια
  • 2016
  • Διάρκεια: 115 '
  • Σκοτ Ντέρικσον

Ο κορυφαίος νευροχειρουργός Στίβεν Στρέιντζ τραυματίζεται σοβαρά στα χέρια εξαιτίας αυτοκινητικού ατυχήματος. Αναζητώντας θεραπεία, θα καταφύγει στο Κατμαντού και σε ένα εναλλακτικό κέντρο ανάρρωσης με πολλά θαυματουργά μυστικά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.