Τρέιλερ «Passengers»... από άλλον πλανήτη

Η νέα ταινία του Μόρτεν Τίλντουμ, που μας ταξιδεύει στο διάστημα παρέα με τους Τζένιφερ Λόρενς και Κρις Πρατ, κυκλοφόρησε το πρώτο της τρέιλερ. Μην το χάσετε...

Τρέιλερ «Passengers»... από άλλον πλανήτη

Το διάστημα θα «φορεθεί» πολύ φέτος στις οθόνες. Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «Arrival» του Ντενίς Βιλνέβ και τώρα βρισκόμαστε και πάλι έτοιμοι να ταξιδέψουμε σε άλλους πλανήτες... Και αυτό γιατί ο Μόρτεν Τίλντουμ του «Παιχνιδιού της Μίμησης» αποφάσισε να αφήσει τον πλανήτη μας, αναζητώντας την κινηματογραφική επιτυχία σε μακρινούς γαλαξίες.

Το «Passengers», που προσγειώνεται στη χώρα μας την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, μας ταξιδεύει στο διάστημα παρέα με τους αγαπημένους χολιγουντιανούς σταρ, Τζένιφερ Λόρενς και Κρις Πρατ. Αυτοί ερμηνεύουν δυο διαγαλαξιακούς λεγεωνάριους, οι οποίοι υπογράφουν συμβόλαιο με μια εταιρία που θέλει να εποικήσει έναν μακρινό πλανήτη. Το ταξίδι διαρκεί κανονικά 120 χρόνια με τους ταξιδιώτες – εποίκους να «κοιμούνται» σε βαθιά ψύξη. Μόνο που μετά από μόλις τριάντα χρόνια από την έναρξη του ταξιδιού, ένας άντρας και μια γυναίκα ξυπνούν από το λήθαργο, αποτελώντας τους μοναδικούς επιβάτες σε ένα αχανές διαστημόπλοιο. Το ζευγάρι θα αρχίσει να επικοινωνεί και να φλερτάρει, μέχρι που μια βλάβη θέτει σε κίνδυνο τη φιλόδοξη αποστολή.

Ο Κρις Πρατ φαίνεται ότι περισσότερο ταξιδεύει στο διάστημα παρά πατά τα πόδια του στη γη στην διαρκώς ανερχόμενη κινηματογραφική του καριέρα, αφού φέτος θα τον δούμε να επιστρέφει στο σίκουελ των «Φυλάκων του Γαλαξία». Από την άλλη, η Τζένιφερ Λόρενς μετά το τέλος της σειράς ταινιών του «Hunger Games» κάνει ένα νέο βήμα στο χώρο του sci-fi σαν σκληροτράχηλη καλλονή-επιβάτης ενός διαστημόπλοιου.

Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό πρώτο τρέιλερ του «Passengers»

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Την ίδρυση Κρατικής Σχολής Τεχνικών Κινηματογράφου και Οπτικοακουστικών Μέσων ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού

Το ΑΠΘ αναλαμβάνει την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών για το σχεδιασμό του νέου πανεπιστημιακού ιδρύματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
23/04/2024

Οι ανησυχίες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τον ενιαίο φορέα

Βρεθήκαμε στη συνέντευξη τύπου της ΕΑΚ όπου ακούστηκαν οι βάσιμες επιφυλάξεις των μελών για το νομοσχέδια που αλλάζει το εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο.

Ελληνικό box office: Το "Panda" συνεχίζει να... δέρνει

Ενώ ούτε εμφύλιοι πόλεμοι ούτε τρομακτικά βαμπίρ μπορούν να τα βάλουν με τον ανίκητο Πο, τα animation είναι το μοναδικό είδος ταινιών που συνεχίζει να κινητοποιεί το αδρανές εδώ κι ένα μήνα κινηματογραφικό κοινό.

History Projected "Ιστορία και αρχείο": Κινηματογραφικοί διάλογοι ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Δείτε το 2ο επεισόδιο που περιλαμβάνει δυο ταινίες για το πολυφωνικό, αναγκαίο παρόν κάθε αρχειακής κατασκευής.

Horrorant Film Festival 2024: Φόβος και τρόμος στο Ελιζέ

Με 58 ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο και ξεχωριστούς καλεσμένες η horror διοργάνωση επιστρέφει ξανά στο παραδοσιακό σπίτι της.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Όλες οι ταινίες που θα δούμε στα σινεμά το καλοκαίρι του 2024

Ανακαλύψτε τους τίτλους που πρόκειται να βρεθούν στις μαρκίζες των θερινών κινηματογράφων τους επόμενους μήνες.