Νέο τρέιλερ «Captain America: Civil War»: Hero vs hero

Η τρίτη ταινία με πρωταγωνιστή τον υπερήρωα της Marvel φέρνει στην οθόνη έναν εμφύλιο που κανείς δεν περίμενε...

Νέο τρέιλερ «Captain America: Civil War»: Hero vs hero

Η δημιουργική ομάδα του «Στρατιώτη του Χειμώνα» επιστρέφει σε πλήρη απαρτία και κηρύσσει «Εμφύλιο Πόλεμο», με τον Captain America να στρέφεται ενάντια στον Iron Man. Η φιλία του Winter Soldier με τον πατριώτη υπερήρωα είναι αυτή που διχάζει βαθιά την παρέα των Εκδικητών και τους οδηγεί σε μια σφοδρή ενδοοικογενειακή κόντρα.

Όπως, φαίνεται στο δυομισάλεπτο τρέιλερ, ο Captain America συντάσσεται μαζί με τους Hawkeye, Falcon και Scarlet Witch για να υπερασπιστεί τον Winter Soldier. Από την άλλη, η Black Widow με τα παρακάλια και ο Iron Man με την high tech πυγμή προσπαθούν να πείσουν τον Kάπτεν να αλλάξει γνώμη. Μεγάλο ατού του «Civil War» η πάντοτε βιτριολική παρουσία του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, η οποία ενισχύεται και από αυτές των Ελίζαμπεθ Όλσεν, Πολ Ραντ, Τζέρεμι Ρένερ, όπως και του καινούργιου Spider-man Τομ Χόλαντ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Captain America: Civil War» που κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2016.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.