Ο «Νοτιάς» του Τάσου Μπουλμέτη έχει τρέιλερ

Πάρτε μια πρώτη γεύση από την ταινία ενηλικίωσης του Έλληνα σκηνοθέτη που κυκλοφορεί την Πέμπτη 14/1 στις αίθουσες.

Ο «Νοτιάς» του Τάσου Μπουλμέτη έχει τρέιλερ

Δώδεκα χρόνια μετά την άκρως επιτυχημένη εμπορικά και καλλιτεχνικά «Πολίτικη Κουζίνα» η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Τάσου Μπουλμέτη γίνεται με μια κωμωδία ενηλικίωσης που υπόσχεται να μας κάνει να γελάσουμε, να συγκινηθούμε και να νοσταλγήσουμε τα ’60s, τα ’70s και τα ’80s.

Ο Σταύρος (ο χαρισματικός Γιάννης Νιάρρος) είναι ένας δημιουργικός νέος που αντιμετωπίζει τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα και προσπαθεί να τα διαχειριστεί μέσα στον κοινωνικό του περίγυρο. Αυτό το ταξίδι από την εφηβεία προς την ενηλικίωση, όπου ο Μπουλμέτης έχει βάλει ως σεναριογράφος αυτοβιογραφικά στοιχεία –όμως ο καθένας μας θα αναγνωρίσει και τον εαυτό του–, είναι γεμάτο ιστορίες για αρχαίους μύθους, μακρινά ταξίδια και όμορφες γυναίκες, τις οποίες ο ήρωας θα κάνει εικόνες ανακαλύπτοντας τον εαυτό του.

Εκτός από τον πρωταγωνιστή Γιάννη Νιάρρο, στον «Νοτιά» εμφανίζονται οι Θέμης Πάνου, Μαρία Καλλιμάνη, Ταξιάρχης Χάνος, Αργύρης Ξάφης, Ερρίκος Λίτσης, Όμηρος Πουλάκης, Μελισσάνθη Μάχουτ και Xαρά-Μάτα Γιαννάτου.

Η ταινία κυκλοφορεί στις 14 Ιανουαρίου στις αίθουσες. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Νοτιά».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.