Τρέιλερ «Bridge Of Spies»: Ο Νέος Σπίλμπεργκ είναι εδώ με τον Τομ Χανκς πρωταγωνιστή

Οι πρώτες εικόνες από το ολοκαίνουργιο κατασκοπικό θρίλερ που υπογράφει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ είναι τουλάχιστον εντυπωσιακές.

Τρέιλερ «Bridge Of Spies»: Ο Νέος Σπίλμπεργκ είναι εδώ με τον Τομ Χανκς πρωταγωνιστή

Τι καλύτερο από μια νέα ταινία στα σκαριά από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ; Η καινούργια του ταινία είναι ένα κατασκοπικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς στο ρόλο ενός δικηγόρου (Τζέιμς Ντόνοβαν), τον οποίο ανάγκασε η αμερικανική κυβέρνηση κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου να υπερασπιστεί ένα Ρώσο κατάσκοπο στο δικαστήριο. Όλοι στρέφονται εναντίον του δικηγόρου και της οικογένειάς του. Στην πραγματικότητα όμως, αποστολή του Τομ Χανκς δεν είναι αυτή…

Το τρέιλερ του «Bridge Of Spies», που μόλις κυκλοφόρησε, εντείνει την ανυπομονησία μας, αφού η ταινία έχει την υπογραφή των μάστερ του είδους: Οι αδελφοί Κοέν υπογράφουν, μαζί με τον Ματ Τσάρμαν το σενάριο, ενώ πίσω από τις κάμερες βρίσκεται ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μετά το «Lincoln» του 2012. Τρία χρόνια είναι πολλά Στίβεν…

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ από το «Bridge Of Spies» που κυκλοφορεί στη χώρα μας στις 29 Οκτωβρίου του 2015



Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.