«Batkid»: η Τζούλια Ρόμπερτς σε μια συγκινητική αληθινή ιστορία

Η ιστορία του Batkid, του 6χρονου χτυπημένου από λευχαιμία Miles Scott γίνεται θέμα μιας ταινίας.

«Batkid»: η Τζούλια Ρόμπερτς σε μια συγκινητική αληθινή ιστορία

Η ζωή αλλά κυρίως η ευχή του 6χρονου χτυπημένου από λευχαιμία μπόμπιρα Miles Scott που συγκλόνισε την Αμερική γίνεται θέμα νέας ταινίας. Το «Κάνε μια ευχή» Αμερικής συγκέντρωσε 20.000 θεατές το 2013 για χάρη του Scott στρέφοντας πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Ένα χολυγουντιανό σκηνικό στήθηκε για να απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι το μικρό σαν άλλο Batman που γίνεται Batkid και σε πλήρη αμφίεση σώζει την πόλη από κλέφτες, βιαστές και κακοποιούς. Η ταινία που βρίσκεται στα σκαριά είναι βασισμένη σε ντοκιμαντέρ της Dana Nachman «Batkid: The wish heard around the world». Η Τζούλια Ρόμπερτς φέρεται όχι μόνο να ενσαρκώνει το ρόλο της μητέρας του παιδιού αλλά να είναι και παραγωγός της ταινίας, συγκινημένη από την αληθινή ιστορία του Miles Scott.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
14/04/2024

Βλέπουμε την "Κάρι" του Στίβεν Κινγκ στον Δαναό

Την ταινία σκηνοθετεί ο Μπράιαν Ντε Πάλμα, ο οποίος παρέδωσε μια από τις πιο εμβληματικές ταινίες τρόμου στην ιστορία και έκτοτε μπήκε στο πάνθεον των καλύτερων σκηνοθετών τρόμου.

Άνοιξαν οι συμμετοχές για το 14ο International Micro μ Festival

Ανοιχτό κάλεσμα σε Έλληνες και ξένους κινηματογραφιστές με στόχο την ανάδειξη της ταινίας μικρού μήκους.

Το παιδικό και εφηβικό φεστιβάλ "Psaroloco" επιστρέφει

Το φεστιβάλ ετοιμάζει μια σειρά ταινιών - εργαστηρίων - διαδραστικών εμπειριών και συζητήσεων ειδικά προσαρμοσμένων για μικρούς σινεφίλ.

Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στον κινηματογράφο Ίριδα

Οι σπουδαστικές ταινίες και ένα αφιέρωμα σε επιλεγμένες γερμανικές ταινίες μικρού μήκους από τη δεκαετία του ’80 έως και σήμερα, έχουν την τιμητική τους στον πιο νεανικό κινηματογράφο της Αθήνας.

Επίσημο πρόγραμμα Φεστιβάλ Καννών 2025: Ο Λάνθιμος και οι άλλοι

Οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Έλληνα σκηνοθέτη διεκδικούν τον Χρυσό Φοίνικα μαζί με πολυαναμενόμενες ταινίες κορυφαίων δημιουργών όπως ο Φράνσις Κόπολα, ο Πάολο Σορεντίνο και ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ.

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.