Δείτε το «Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε» με €5 με το αθηνόραμα club

Μην ξεχάσετε να δείτε το ολοκαίνουργιο θρίλερ του Ντέιβιντ Φίντσερ στην προνομιακή τιμή που σας προσφέρει μόνο το αθηνόραμα club

Δείτε το «Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε» με €5 με το αθηνόραμα club

Όταν η γυναίκα του εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ο Νικ Νταν παρασύρεται στον ίλιγγο μιας μιντιακής φρενίτιδας, ενώ τα στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια τον μετατρέπουν σε βασικό ύποπτο. Το «Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε» αποτελεί μια υποδειγματική μεταφορά ενός πανέξυπνου αστυνομικού μπεστ σέλερ της Τζίλιαν Φλιν, από το οποίο ο Φίντσερ μεταφέρει στο πανί όλη την αφηγηματική ένταση, την αγωνία και το σκοτεινό, πικρό σαρκασμό απέναντι στο ροζ αμερικανικό όνειρο.

Δείτε το αμερικανικό θρίλερ αυτήν την εβδομάδα στους κινηματογράφους Αλεξάνδρα Europa Cinemas Digital, Ατλαντίς Classic Cinemas και Φοίβος Digital Cinema χρησιμοποιώντας την προνομιούχο κάρτα αθηνόραμα club. Δείξτε την κάρτα σας στο ταμείο και πληρώστε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη μόνο €5 το εισιτήριο (μέχρι 2 άτομα ανά κάρτα)! Ενημερωθείτε και για τις 23 ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα club εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
25/04/2024

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μύλος και ο Σταυρός

Με κάδρα που παραπέμπουν σε πίνακες της φλαμανδικής και της ολλανδικής σχολής, ο Μαγιέφσκι στήνει μια οπτικά μεγαλοπρεπή αλληγορία πάνω στην τέχνη, την αληθινή ζωή και την ανθρώπινη μισαλλοδοξία.