Δυο αποκλειστικά κλιπ από την «Τελική Αποπληρωμή» του Αλέξανδρου Λεονταρίτη

Δείτε δυο σκηνές από το ελληνικό νέο-νουάρ που εξελίσσεται στον άγριο κόσμο της αθηναϊκής νύχτας.

Δυο αποκλειστικά κλιπ από την «Τελική Αποπληρωμή» του Αλέξανδρου Λεονταρίτη

Η «Τελική Αποπληρωμή» είναι ένα αθηναϊκό νέο-νουάρ, μια σύγχρονη περιπέτεια που εμπνέεται από τη σημερινή ελληνική επικαιρότητα, την τοκογλυφία και την οικονομική κρίση, με έντονα κοινωνικά στοιχεία κι επιρροές ταινιών δράσης αστυνομικού χαρακτήρα. Πρωταγωνιστής στο ελληνικό φιλμ είναι ο Γρηγόρης, ένας πρώην μποξέρ που δουλεύει για τον μαφιόζο Μάρκο και συλλέγει χρέη από ανθρώπους τους οποίους εκείνος έχει δανείσει. Ζώντας σε μια καθημερινότητα βίας και απειλών, όταν γνωρίσει τη νεαρή ηθοποιό Νεφέλη, θα αρχίσει να αμφισβητεί τους νόμους του υποκόσμου. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Μποσταντζόγλου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Ελένη Φιλίνη και Γρηγόρης Τερζάκης.

Δείτε παρακάτω δυο αποκλειστικά κλιπ από την «Τελική Αποπληρωμή» του Αλέξανδρου Λεονταρίτη που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 11/9 στους κινηματογράφους της Αθήνας.


Η Τελική Αποπληρωμή (Αποκλειστικό Κλιπ 1... by athinorama


Η Τελική Αποπληρωμή (Αποκλειστικό Κλιπ 2... by athinorama

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
25/04/2024

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μύλος και ο Σταυρός

Με κάδρα που παραπέμπουν σε πίνακες της φλαμανδικής και της ολλανδικής σχολής, ο Μαγιέφσκι στήνει μια οπτικά μεγαλοπρεπή αλληγορία πάνω στην τέχνη, την αληθινή ζωή και την ανθρώπινη μισαλλοδοξία.