Νέο τρέιλερ «Interstellar»: Αντίστροφη μέτρηση για τη διαστημική οδύσσεια του Νόλαν

Ο Άγγλος σπεσιαλίστας του σινεμά της απόδρασης από την πραγματικότητα, Κρίστοφερ Νόλαν, δείχνει πόσο πολύ θέλει να μετατρέψει το νέο sci-fi έπος του στην προσωπική του «Οδύσσεια».

Νέο τρέιλερ «Interstellar»: Αντίστροφη μέτρηση για τη διαστημική οδύσσεια του Νόλαν

Ο βήχας και οι φιλοδοξίες δεν κρύβονται στο σινεμά. Όποιος δει έστω και μια σκηνή από το τρέιλερ του «Interstellar» καταλαβαίνει ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν, ο Άγγλος σπεσιαλίστας του σινεμά της απόδρασης από την πραγματικότητα, εναποθέτει όλες τις οσκαρικές ελπίδες του στην ολοκαίνουργια περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας. Κάτι τα υπαρξιακά μισόλογα που λέει ο πρωταγωνιστής Μάθιου Μακόναχι, κάτι οι στοχασμοί πάνω στα μίκρο (οικογένεια) και μάκρο (πλανήτης) προβλήματα που ορθώνονται μπροστά στον ήρωα και πάνω από όλα οι καθηλωτικές εικόνες του διαστήματος που παραπέμπουν συνειρμικά στην «Οδύσσεια» του Κιούμπρικ, συμπληρώνουν το προσεγμένο οσκαρικό προφίλ της ψαγμένης υπερπαραγωγής. Επειδή τα πάντα, όμως, κρίνονται στην πράξη -και δη στην αίθουσα- καλό είναι να περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, όταν δηλαδή το «Interstellar» κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Δείτε παρακάτω το καινούργιο τρέιλερ της sci-fi περιπέτειας.Καλή απογείωση... 5, 4, 3, 2, 1, 0!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
25/04/2024

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μύλος και ο Σταυρός

Με κάδρα που παραπέμπουν σε πίνακες της φλαμανδικής και της ολλανδικής σχολής, ο Μαγιέφσκι στήνει μια οπτικά μεγαλοπρεπή αλληγορία πάνω στην τέχνη, την αληθινή ζωή και την ανθρώπινη μισαλλοδοξία.

"Ίχνη αιωνιότητας: Θόδωρος Αγγελόπουλος": Μια ημερίδα για το έργο του σπουδαίου σκηνοθέτη

Στην ημερίδα θα παρουσιάσουν κεντρικές εισηγήσεις των Βρασίδα Καραλή και Sylvie Rollet που έχουν μελετήσει σε βάθος το καλλιτεχνικό έργο και τη γλώσσα του διεθνώς καταξιωμένου σκηνοθέτη.