Τρέιλερ «50 Αποχρώσεις του Γκρι»: Έρωτας τυφλός και ακραίος

Οι πρώτες εικόνες από την κινηματογραφική μεταφορά του ερωτικού μυθιστορήματος που έχει (ξε)πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν τους φαν της kinky λογοτεχνικής σειράς.

Τρέιλερ «50 Αποχρώσεις του Γκρι»: Έρωτας τυφλός και ακραίος

Το ότι η πολυσυζητημένη μεταφορά στην οθόνη του «50 Αποχρώσεις του Γκρι» θα κυκλοφορούσε ανήμερα του Άγιου Βαλεντίνου θα έδινε εξαιρετικά χαμηλή απόδοση στις κινηματογραφικές στοιχηματικές εταιρίες –αν υπήρχαν τέτοιες. Επειδή, λοιπόν, κάποια πράγματα στη ζωή καλό είναι να ακολουθούν την κοινή λογική, η ταινία που θα φανερώσει τις ερωτικές φαντασιώσεις του κύριου Γκρέι και της νεαρής Στιλ θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου 2015. Το πρώτο τρέιλερ του «50 Αποχρώσεις του Γκρι» ανεβάζει την ερωτική θερμοκρασία στα ύψη από τα πρώτα δευτερόλεπτα: Λίγο το γεμάτο υποσχέσεις βλέμμα της Ντακότα Τζόνσον, κάτι τα ημίγυμνα πλάνα του Τζέιμι Ντόρναν και κυρίως το «έλα να σου δείξω τη συλλογή γραμματοσήμων μου» του Γκρέι που καταλήγει σε S/M παραλήρημα χαρίζουν με άνεση στο δυομισάλεπτο βίντεο το επίθετο του «καυτού». Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία υπογράφει η Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον που άφησε θετικές εντυπώσεις με το σκαθαρο-ντεμπούτο της «Όλοι Θέλουν Λίγη Αγάπη».

Για αυτούς τους λίγους που δεν γνωρίζουν τι εστί «50 Αποχρώσεις του Γκρι» ακολουθεί η σύνοψη του βιβλίου: «Η φοιτήτρια λογοτεχνίας Αναστάζια Στιλ παίρνει συνέντευξη, για το περιοδικό του Πανεπιστημίου, από τον επιτυχημένο επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι. Νιώθει αμέσως τη δύναμη της γοητείας του, αλλά ταυτόχρονα η σκέψη του της προκαλεί βαθιά ανασφάλεια. Πεπεισμένη ότι η συνάντησή τους δεν πήγε καλά, προσπαθεί να τον βγάλει από το μυαλό της — ώσπου εκείνος εμφανίζεται αναπάντεχα στο μαγαζί όπου δουλεύει και της προτείνει να βγουν... H Αναστάζια σοκάρεται μόλις συνειδητοποιεί πόσο πολύ επιθυμεί αυτόν τον άνδρα. Και, όταν εκείνος την προειδοποιεί να μείνει σε απόσταση, αυτό την κάνει να τον θέλει ακόμα περισσότερο. Όμως ο Γκρέι βασανίζεται από τους δικούς του δαίμονες και η ανάγκη να εξουσιάζει τον κυριεύει. Καθώς ξεκινούν μια παθιασμένη ερωτική σχέση, η Αναστάζια ανακαλύπτει περισσότερα για τις δικές της επιθυμίες καθώς και για τα σκοτεινά μυστικά που ο Γκρέι κρατά κρυμμένα...»

Παρακάτω δείτε το ακατάλληλο πρώτο τρέιλερ με ελληνικούς υπότιτλους.


50 Αποχρώσεις του Γκρι (Fifty Shades of Grey... by athinorama

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
25/04/2024

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μύλος και ο Σταυρός

Με κάδρα που παραπέμπουν σε πίνακες της φλαμανδικής και της ολλανδικής σχολής, ο Μαγιέφσκι στήνει μια οπτικά μεγαλοπρεπή αλληγορία πάνω στην τέχνη, την αληθινή ζωή και την ανθρώπινη μισαλλοδοξία.