Αυτές είναι οι ταινίες που κυκλοφορούν την Μ. Πέμπτη 17/4 και την Κυριακή του Πάσχα 20/4 στις αίθουσες

Λόγω γιορτών, οι κυκλοφορίες της εβδομάδας «σπάνε» στα δυο, με τη φιλόδοξη επιστροφή του Τζόνι Ντεπ, μια νέα διασκευή ενός διάσημου παραμυθιού και ένα αιματοβαμμένο ριμέικ εκδίκησης να ξεχωρίζουν.

Αυτές είναι οι ταινίες που κυκλοφορούν την Μ. Πέμπτη 17/4 και την Κυριακή του Πάσχα 20/4 στις αίθουσες

Λόγω γιορτών, οι κυκλοφορίες της εβδομάδας «σπάνε» στα δυο, με τη φιλόδοξη επιστροφή του Τζόνι Ντεπ, μια νέα διασκευή ενός διάσημου παραμυθιού και ένα αιματοβαμμένο ριμέικ εκδίκησης να ξεχωρίζουν.

Αυτές είναι οι ταινίες που κυκλοφορούν την Μ. Πέμπτη 17/4 και την Κυριακή του Πάσχα 20/4 στις αίθουσες - εικόνα 1
Ο Τζόνι Ντεπ πρωταγωνιστεί στην περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας "Κυριαρχία"

Από την Μ. Πέμπτη 17/4

Αγόρια της Διπλανής Πόρτας
Στη νεανική ρομαντική κομεντί πρωταγωνιστούν τρεις κολλητοί φίλοι, ο Τζέισον (Ζακ Έφρον), ο Ντάνιελ (Μάιλς Τέλερ) και ο Μάικι (Μάικλ Τζόρνταν) που έχουν ορκιστεί να μην κάνουν σοβαρή σχέση. Όταν όμως στο δρόμο τους βρίσκονται γοητευτικές κοπέλες που διαθέτουν ολόκληρο το «πακέτο», τότε τα πράγματα γίνονται δύσκολα για την αντροπαρέα. Θα ενδώσουν στις δεύτερες σκέψεις τους για μια σοβαρή σχέση ή όχι;



Από την Κυριακή του Πάσχα 20/4

Κυριαρχία
Ο Τζόνι Ντεπ σε ένα hi tech θρίλερ σκηνοθετημένο από τον φωτογράφο του «Inception» και του «Σκοτεινού Ιππότη», Γουόλι Φίστερ. Ο ροκ αμερικανός σταρ ερμηνεύει στο φιλμ επιστημονικής φαντασίας τον Δρ. Γουίλ Κάστερμ, έναν διάσημο ερευνητή στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης. Τα αμφιλεγόμενα πειράματά του τον έχουν κάνει αγαπημένο παιδί των media, αλλά την ίδια στιγμή και στόχο εξτρεμιστών κατά της τεχνολογίας, που θα κάνουν ότι χρειάζεται για να τον σταματήσουν.



Η Πεντάμορφη Και το Τέρας
Βενσάν Κασέλ και Λεά Σεϊντού πρωταγωνιστούν στη φαντασμαγορική διασκευή του διάσημου παραμυθιού. Ο γνωστός Γάλλος σκηνοθέτης Κριστόφ Γκανζ («Silent Hill») μεταφέρει στην οθόνη την πρωτότυπη εκδοχή του μύθου (όπως είχε γραφτεί από τη Μαντάμ ντε Βιλνέβ το 1740) σε μια εντυπωσιακή παραγωγή υψηλού προϋπολογισμού. Μια πανέμορφη νεαρή, ένας άνθρωπος-κτήνος και ένας στοιχειωμένος πύργος θα αποτελέσουν για μια ακόμη φορά την αφετηρία για έναν παραμυθένιο κινηματογραφικό ταξίδι.



Ντομ Χέμινγουεϊ
Ο νεοϋορκέζος Ρίτσαρντ Σέπαρντ, σκηνοθέτης του ξεκαρδιστικού «The Matador», παρουσιάζει τη νέα αντισυμβατική δουλειά του. Αυτή τη φορά, ο Αμερικανός δημιουργός ετοιμάζει μια γκανγκστερική κωμωδία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τζουντ Λο. Ο Άγγλος σταρ ερμηνεύει τον Ντομ, έναν περιβόητο διαρρήκτη χρηματοκιβωτίων, που βγήκε από τη φυλακή μετά από 12 χρόνια για να συλλέξει όσα του οφείλουν…



Oldboy
Ο Σπάικ Λι διασκευάζει την cult ιστορία εκδίκησης του Παρκ Τσαν-Γουκ. Για δεύτερη φορά θα δούμε στην οθόνη μια αινιγματική ιστορία φυλάκισης, απόδρασης και βίαιης απονομής δικαιοσύνης. Ο Αμερικανός σκηνοθέτης έχοντας για πρωταγωνιστές τους Τζος Μπρόλιν, Σάμουελ Τζάκσον και Ελίζαμπεθ Όλσεν, στήνει από το μηδέν ένα σκοτεινό θρίλερ με υπαρξιακά ερωτήματα.



Η Τίνκερμπελ Και Οι Πειρατές
Η φτερωτή ηρωίδα επιστρέφει με την έκτη ταινία της σε θαλασσοδαρμένες περιπέτειες. Αυτή τη φορά, τα μέλη της νεραϊδοπαρέας θα ανταλλάξουν ταλέντα μεταξύ τους, με αποτέλεσμα η Tίνκερμπελ να μεταμορφωθεί σε νεράιδα του νερού, η Νεραϊδόσκονη σε γοργόφτερη νεράιδα, η Βίντια σε νεράιδα μαστροχαλαστού, η Ίριδα σε νεράιδα του κήπου, η Ροζέτα σε νεράιδα των ζώων και η Φλώρα σε νεράιδα του φωτός. Θα καταφέρουν να συντονιστούν και να ζήσουν μια ακόμα συναρπαστική περιπέτεια;

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.