Ξεκινούν στην Κω τα γυρίσματα της Ελληνο-φιλανδικής παραγωγής «Adventure in Greece»

Φιλανδοί και Έλληνες θα βρεθούν στο τέλος Απριλίου στο αιγαιοπελαγίτικο νησί για τα γυρίσματα μιας οικογενειακή περιπέτειας, που θα ταξιδέψει τα ηλιόλουστα ελληνικά τοπία στη βόρεια Ευρώπη.

Ξεκινούν στην Κω τα γυρίσματα της Ελληνο-φιλανδικής παραγωγής «Adventure in Greece»

Φιλανδοί και Έλληνες θα βρεθούν στο τέλος Απριλίου στο αιγαιοπελαγίτικο νησί για τα γυρίσματα μιας οικογενειακή περιπέτειας, που θα ταξιδέψει τα ηλιόλουστα ελληνικά τοπία στη βόρεια Ευρώπη.

Ξεκινούν στην Κω τα γυρίσματα της Ελληνο-φιλανδικής παραγωγής «Adventure in Greece» - εικόνα 1
Η αιγαιοπελαγίτικη ομορφιά της Κω θα είναι πρωταγωνίστρια στο «Adventure in Greece»

Η ιστορία της οικογενειακή περιπέτειας εκτυλίσσεται εξ’ ολοκλήρου στο αιγαιοπελαγίτικο νησί, όπου μια πενταμελής φιλανδική οικογένεια επιλέγει να κάνει τις διακοπές της. Στο νησί τα τρία παιδιά από την Φιλανδία, ο 14χρονος Τόνι, ο 12χρονος Αλέξι και ο 10χρονος Βέτι, θα γνωρίσουν την μικρή Ανδριάνα. Όταν τα ετεροθαλή αδέλφια ανακαλύπτουν ότι η γοητευτική Ανδριάνα έχει πέσει θύμα απαγωγής από μια αδίστακτη σπείρα αρχαιοκάπηλων, που έχει βάλει στο μάτι τον χαμένο θησαυρό ενός θρύλου του νησιού, τότε κινούν γη και ουρανό για να τη σώσουν…

Όπως ανακοινώθηκε, το «Adventure in Greece» ξεκινάει γυρίσματα στην Κω, από την Τετάρτη 23/4. Στην οικογενειακή περιπέτεια εμφανίζονται πέρα από Φιλανδούς σταρ, και γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί όπως οι Ορφέας Αυγουστίδης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ναταλία Δραγούμη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Έφη Παπαθεοδώρου, Γιάννης Στάνκογλου, Πάνος Κρανιδιώτης, Θανάσης Σαράντος και πολλοί άλλοι. Την Ανδριάνα ερμηνεύει η μικρή Ιφιγένεια Τζόλα που έχει πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά «Το Νησί», ενώ στην σκηνοθεσία του «Adventure in Greece» βρίσκεται ο έμπειρος Φιλανδός δημιουργός Τάβι Βάρτια.

Την παραγωγή της περιπέτειας έχουν αναλάβει η φινλανδική εταιρεία παραγωγής Yellow Group και η ελληνική Inkas Films. Η ταινία πραγματοποιείται σε συμπαραγωγή με τον ΟΤΕ ΤV και με την επιδότηση του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (Ε.Κ.Κ.) και του Φινλανδικού Κέντρου Κινηματογράφου (F.F.F.), τη χορηγία του Ομίλου Mitsis Hotels και των Ελληνικών Αντηλιακών Carroten και την υποστήριξη του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού Κω - Νισύρου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/04/2024

Ο Χρήστος που δε μένει πια εδώ παρουσιάζει το ασύγκριτο "Μαζί, Ποτέ!"

Το ανατρεπτικό φιλμ του Φατίχ Ακίν αφηγείται μια hardcore ερωτική ιστορία στα άκρα που συνδυάζει τρυφερότητα, ανθρωπιά, ασυμβίβαστη τρέλα και rock’n’roll ρομαντισμό.

Η σκηνοθέτρια Ιρίς Καλτενμπάκ γύρισε μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Στην "Αρπαγή" η πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός υπογράφει ένα ψυχογράφημα που μένει αξέχαστο.

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.