Προσοχή, προσοχή… Οι Μόντι Πάιθον επανενώνονται για ένα σόου!

Η οργιαστική αγγλική ομάδα που άλλαξε το ρου της παγκόσμιας κωμωδίας ξαναβρίσκεται για να παρουσιάσει ένα νέο θεατρικό σόου.

Προσοχή, προσοχή… Οι Μόντι Πάιθον επανενώνονται για ένα σόου!

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός. Η οργιαστική αγγλική ομάδα που άλλαξε το ρου της παγκόσμιας κωμωδίας επανενώνεται για να παρουσιάσει ένα νέο θεατρικό σόου. Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια οι πέντε εν ζωή Μόντι Πάιθον -το έκτο μέλος Γκράχαμ Τσάπμαν πέθανε από καρκίνο το 1989- θα βρεθούν και πάλι στην σκηνή για ένα ακόμη σουρεαλιστικό και καυστικό σατιρικό ρεσιτάλ που σίγουρα δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο. Την ανακοίνωση για την επανένωση έκανε ο Τέρι Τζόουνς στο BBC αποκαλύπτοντας ότι θα ξαναβρεθεί στο σανίδι μαζί με τους Τζον Κλιζ, Έρικ Άιντλ, Τέρι Γκίλιαμ και Μάικλ Πέιλιν. Μάλιστα ο Τζόουνς δήλωσε «ξαναβρισκόμαστε και ανεβάζουμε ένα σόου. Αυτό είναι υπέροχο. Είμαι ενθουσιασμένος. Ελπίζω να βγάλουμε πολλά χρήματα και να πληρώσω με αυτά την υποθήκη του σπιτιού μου!», αποδεικνύοντας ότι ο κωμικός… λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του.

Περισσότερες αποκαλύψεις για την επανένωση των Μόντι Πάιθον θα γίνουν στην συνέντευξη τύπου που θα δοθεί την προσεχή Πέμπτη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Έξι θεατρικές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου κατεβάζουν αυλαία

Ο πρώτος θεατρικός οργανισμός της χώρας αποχαιρετά το "Goodbye, Lindita" και πέντε ακόμη παραγωγές του που φτάνουν στο τέλος του φετινού τους κύκλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/04/2024

"Ιnk": Η παράσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου επιστρέφει!

Ύστερα από ένα χρόνο παγκόσμιας περιοδείας, η τελευταία δουλειά του Δημήτρη Παπαϊωάννου ξανά στο Μέγαρο Μουσικής.

"Τι θα πει η μάνα σου όταν δει το πτώμα σου": Το νέο έργο της σχολής του Πορεία είναι εδώ

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ "Νέο αίμα" παρουσιάζεται για λίγες παραστάσεις το έργο της Αργυρώς Βώβου το οποίο προέκυψε από τη Σχολή Πυροδότησης Θεατρικής Γραφής του Πορεία.

Η Πανελλήνια Ένωση Θεάτρου καταγγέλλει τη διοίκηση του ΣΕΗ για παραπλάνηση των Ελλήνων ηθοποιών

Με επιστολή της η ΠΕΘ κάνει λόγο για παραπλάνηση των εργαζομένων ηθοποιών σχετικά με το μέλλον του εργασιακού τους καθεστώτος.

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου μίλησε στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

H Kαλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ήταν προσκεκλημένη στη διοργάνωση και σημείωσε την ανάγκη δημιουργίας θέσεων διεύθυνσης πολιτισμού στις επιχειρήσεις.

Τέσσερα θέατρα αποχαιρετούν πέντε παραστάσεις

Έργα μερικών από τους καλύτερους Έλληνες συγγραφείς (Ρέππας-Παπαθανασίου, Άκης Δήμου, Γιάννης Τσίρος) αλλά και ένα του Φλομπέρ κατεβάζουν αυλαία την Κυριακή των Βαΐων.

Γιάννης Φέρτης: 60 χρόνια θέατρο

Ο σπουδαίος ηθοποιός, που πέθανε χθες σε ηλικία 86 ετών, υπηρέτησε το θέατρο επί έξι δεκαετίες με ταλέντο, ήθος και εφηβικό πάθος.