Ο Johnny English Ξαναχτυπά

1

Επιστροφή της αμήχανης μεταμφίεσης του Mr. Bean σε τζεϊμσμποντική παρωδία, παραδομένη σε μια σειρά από ξεπερασμένα, παιδιάστικα σλάπστικ γκαγκ.

Ο Johnny English Ξαναχτυπά

Επιστροφή της αμήχανης μεταμφίεσης του Mr. Bean σε τζεϊμσμποντική παρωδία, παραδομένη σε μια σειρά από ξεπερασμένα, παιδιάστικα σλάπστικ γκαγκ.

Ο Johnny English Ξαναχτυπά - εικόνα 1

Βρετανική εκδοχή του επιθεωρητή Κλουζό («Ροζ Πάνθηρας») και του Φρανκ Ντρέμπιν («Τρελές Σφαίρες»), ο Τζόνι Ίνγκλις επιβεβαιώνει, μετά τον κινηματογραφικό «Mr. Bean», ότι η μεγάλη οθόνη και η κωμωδία με πλοκή και χαρακτήρες δεν ταιριάζουν στη βγαλμένη από το βωβό σινεμά ξεκαρδιστική περσόνα του Ρόουαν Άτκινσον. Έτσι, έπειτα από δύο απογοητευτικές σινε-περιπέτειες, ο γκαφατζής κατάσκοπος της ΜΙ17 είναι και πάλι εδώ κι επαναλαμβάνει το (χειρότερο) εαυτό του: μια κυβερνο-επίθεση, η οποία αποκαλύπτει όλους τους Βρετανούς μυστικούς πράκτορες, αναγκάζει την κυβέρνηση να επαναφέρει τον Τζόνι Ίνγκλις στην ενεργό δράση για να ανακαλύψει τους επικίνδυνους χάκερ.

Μαζί του επιστρέφει και η αμήχανη μεταμφίεση του Ρόουαν Άτκινσον σε τζεϊμσμποντική παρωδία, παραδομένη σε μια σειρά από ξεπερασμένα, παιδιάστικα σλάπστικ γκαγκ, τα οποία είσαι σίγουρος πως κάπου έχεις ξαναδεί αμέτρητες –βαρετές– φορές.

Μ. Βρετανία, ΗΠΑ. 2018. Διάρκεια: 88΄. Διανομή: UIP.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Johnny English Ξαναχτυπά

Johnny English Strikes Again
1
  • Κωμωδία
  • 2018
  • Διάρκεια: 98 '
  • Ντέιβιντ Κερ

Ύστερα από μια κυβερνο-επίθεση, η οποία αποκαλύπτει όλους τους Βρετανούς μυστικούς πράκτορες, ο Τζόνι Ίνγκλις επιστρέφει στην ενεργό δράση για να ανακαλύψει τους επικίνδυνους χάκερ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
02/05/2024

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.

Επιτέλους όλοι πια μιλάνε για τον Νίκο Παπατάκη

Το Cinobo παρουσιάζει τη φιλμογραφία του ασύγκριτου σκηνοθέτη στην πλατφόρμα του δίνοντας πρόσβαση σε ένα πολύτιμο και εν πολλοίς υποτιμημένο έργο.

Οι 16 Ίριδες που διεκδικεί η "Φόνισσα" ήρθαν νομοτελειακά

Στις υποψηφιότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου αποτυπώνεται η επιτυχία της ποιοτικής διασκευής της Εύας Νάθενα.

Η σχέση του συγγραφέα Πολ Όστερ με τον κινηματογράφο

Θυμόμαστε τα βιβλία του εμβληματικού συγγραφέα που έγιναν ταινίες αλλά και τα φιλμ που ο ίδιος σκηνοθέτησε.

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά το καλοκαίρι

Χαρτογραφούμε το τοπίο των κυκλοφοριών που πρόκειται να μας συντροφεύσουν τους επόμενους μήνες.