Ο Θησαυρός

0,5

Μερικές πραγματικά αστείες, επιθεωρησιακού τύπου ατάκες παλεύουν μάταια να νοστιμίσουν το επίπεδου βιντεοκασέτας ριμέικ του «Θησαυρού του Μακαρίτη».

Ο Θησαυρός

Μερικές πραγματικά αστείες, επιθεωρησιακού τύπου ατάκες παλεύουν μάταια να νοστιμίσουν το επίπεδου βιντεοκασέτας ριμέικ του «Θησαυρού του Μακαρίτη».

Ο Θησαυρός - εικόνα 1

Κινηματογραφική επιτυχία βασισμένη σε θεατρικό των Τσιφόρου - Βασιλειάδη, με τους Β. Αυλωνίτη, Γ. Βασιλειάδου και Ν. Ρίζο. Μετά τους προπέρσινους «Γαμπρούς της Ευτυχίας», ο Στράτος Μαρκίδης («I Love Karditsa») εκσυγχρονίζει τώρα με την ίδια προχειρότητα και τον «Θησαυρό του Μακαρίτη» (1959), σε ένα ριμέικ μεταξύ υστερικά «κωμικού» σίριαλ και βιντεοταινίας του ’80. Τη σεναριακή διασκευή έχει αναλάβει ο τηλεοπτικός Δημήτρης Αποστόλου («Δυο ξένοι»), ο οποίος μένει εν πολλοίς πιστός στην πρωτότυπη πλοκή. Μια χήρα που κληρονομεί ένα χρεωμένο ξενώνα διαδίδει πως μέσα του είναι κρυμμένος από την Κατοχή ένας θησαυρός. Αμέσως πιθανοί και απίθανοι θησαυροθήρες σκοτώνονται για να νοικιάσουν ένα δωμάτιο. Μερικές πραγματικά αστείες, επιθεωρησιακού τύπου ατάκες παλεύουν μάταια να νοστιμίσουν τη φαρσική­ σινε-αναμπουμπούλα, που παρασύρει έμπειρους κωμικούς και κάθε είδους celebrities...

Ελλάδα. 2017. Διάρκεια: 102΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Θησαυρός

0,5
  • Κωμωδία
  • 2017
  • Διάρκεια: 103 '
  • Στράτος Μαρκίδης

Μια χήρα που κληρονομεί έναν ξενώνα γεμάτο χρέη διαδίδει πως κάπου μέσα του είναι κρυμμένος από την Κατοχή ένας θησαυρός. Αμέσως πιθανοί και απίθανοι θησαυροθήρες σκοτώνονται για να νοικιάσουν ένα δωμάτιο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
02/05/2024

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.

Επιτέλους όλοι πια μιλάνε για τον Νίκο Παπατάκη

Το Cinobo παρουσιάζει τη φιλμογραφία του ασύγκριτου σκηνοθέτη στην πλατφόρμα του δίνοντας πρόσβαση σε ένα πολύτιμο και εν πολλοίς υποτιμημένο έργο.

Οι 16 Ίριδες που διεκδικεί η "Φόνισσα" ήρθαν νομοτελειακά

Στις υποψηφιότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου αποτυπώνεται η επιτυχία της ποιοτικής διασκευής της Εύας Νάθενα.

Η σχέση του συγγραφέα Πολ Όστερ με τον κινηματογράφο

Θυμόμαστε τα βιβλία του εμβληματικού συγγραφέα που έγιναν ταινίες αλλά και τα φιλμ που ο ίδιος σκηνοθέτησε.

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά το καλοκαίρι

Χαρτογραφούμε το τοπίο των κυκλοφοριών που πρόκειται να μας συντροφεύσουν τους επόμενους μήνες.