Θέμα

Το «Χρυσό Αρισμαρί» της Κέλλυς Σταμουλάκη

H Κέλλυ Σταμουλάκη μετά τη μεγάλη της επιτυχία «Μόνο αν το πιστέψεις…» επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο παραμύθι. Ποιο είναι αυτό και που θα κάνει πρεμιέρα;

Μαγεία και τρυφερότητα αναδύει «Το Χρυσό Αρισμαρί», το νέο παραμύθι της Κέλλυς Σταμουλάκη που αντλεί έμπνευση από το θεραπευτικό βότανο αρισμαρί και εξυμνεί το θάρρος, τη δύναμη της πίστης και της φιλίας με ήρωα έναν άνδρα που βάζει σκοπό να γιατρεύσει τον πατέρα του. Στο ταξίδι του για το δυσεύρετο «Χρυσό αρισμαρί» έχει συμπαραστάτη τον καλύτερό του φίλο και μαζί, ζουν μια σειρά από δύσκολες δοκιμασίες σε μια παράσταση που θέλει να αναδείξει τη δυναμική του παιδικού θεάτρου.

Η βραβευμένη συγγραφέας και σκηνοθέτις Κέλλυ Σταμουλάκη δίνει πνοή στα παραμύθι και ξεκλειδώνει τη φαντασία των παιδιών στήνοντας ατμοσφαιρικές όσο και ψυχαγωγικές παραστάσεις. Ο Τάσος Χαλκιάς, η Ευτυχία Φαναριώτη, η Ελευθερία Ρήγου και ο Ορέστης Τρίκας είναι οι πρωταγωνιστές στο «Χρυσό Αρισμαρί», που θα κάνει πρεμιέρα στις 22/10 στο θέατρο Ήβη. Οι μουσικές του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ντύνουν την παράσταση και μάλιστα το Φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει ένα CD, το οποίο θα περιέχει τα τραγούδια αλλά και τους διαλόγους της παράστασης. Εισιτήρια προπωλούνται από τη Viva.gr.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό θεάτρου

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

  • Καίτη πριν από 11 ημέρες

    Η νέα δουλειά της κυρίας Σταμουλάκη αναμένουμε να έχει πάλι την μαγική συνταγή του τραγουδιού-μουσικής-τραγουδιών-κίνησης και ωραίων σκηνικών. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει έναν μεγάλο θύασο που όλοι παίζουν μουσικά όργανα. Αυτό δεν ισχύει διότι κρατάνε στις φωτογραφίες όργανα τα οποία δεν παίζουν ή και αν παίξουν θα ακουστούν ελάχιστες νότες από αυτά. Ίσα ίσα για το εφέ. Η επιλογή ταλαντούχων νέων ηθοποιών είναι πάντα δεδομένη. Οι ιστορίες των κειμένων της βασισμένες σε άλλα έργα είναι εξαιρετικές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το "Ως την Άκρη του Ονείρου" 2013/14 που βασίστηκε στο "Χωρίς Οικογένεια" κ.τ.λ. Οι δουλειές της πάντα έχουν ωραία μυνήματα και κρατούν το ενδιαφέρον τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων φίλων της. Άρτιες και καλοδουλεμένες παραστάσεις και λογικό αυτό το αποτέλεσμα μετά από σχεδόν 3 μήνες απλήρωτων προβών. Αναμένουμε και φέτος να είμαστε εκεί να καμαρώσουμε και αυτή την υπερπαραγωγή.