Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στολίζεται!

Το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται τα Χριστούγεννα με μία ολοήμερη γιορτή με ελεύθερη είσοδο και αποκαλύπτει τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη έκπληξή του!

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στολίζεται!

Το Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» υποδέχεται τα Χριστούγεννα με μία ολοήμερη γιορτή με ελεύθερη είσοδο και αποκαλύπτει τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη έκπληξή του!

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στολίζεται! - εικόνα 1

Και ποιος δεν θαύμασε πέρυσι τον Δεκέμβριο τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς του ΚΠΙΣΝ! Χιλιάδες λαμπιόνια φώτισαν τα μονοπάτια και τα σιντριβάνια του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος και στόλισαν τα δέντρα που βρίσκονται παράλληλα με το Κανάλι, δημιουργώντας ένα εορταστικό σκηνικό απόλυτα εναρμονισμένο με την ατμόσφαιρα του χώρου.

Αυτήν την Παρασκευή 1/12, στις 6.30 μ.μ. τα χριστουγεννιάτικα φώτα του ΚΠΙΣΝ ανάβουν και φέτος σημαίνοντας την έναρξη των εορταστικών του εκδηλώσεων –όλες με ελεύθερη είσοδο. Η Αγορά και το Κανάλι θα γεμίσουν χρώματα και σχήματα, ενώ χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα ντύσουν μουσικά τη γιορτή. Την ίδια μέρα, το ΚΠΙΣΝ αποκαλύπτει και τη μεγάλη του χριστουγεννιάτικη έκπληξη, δηλαδή το παγοδρόμιο που στήνεται ήδη πάνω στο Κανάλι! Αθλήτριες του καλλιτεχνικού πατινάζ θα το εγκαινιάσουν παρουσιάζοντας ένα μοναδικό χορευτικό show υπό τους ήχους κλασικής μουσικής, λίγο πριν παραδώσουν την σκυτάλη σε μικρούς και μεγάλους… εν δυνάμει χορευτές.

Το παγοδρόμιο θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2018 από τις 10 π.μ. μέχρι τις 10 μ.μ., με παγοπέδιλα να βρίσκονται στη διάθεση όσων δεν έχουν δικά τους. Οι παγο-βόλτες θα διαρκούν 40 λεπτά και η είσοδος θα είναι ελεύθερη με απαραίτητη ηλεκτρονική προεγγραφή εδώ.

*Οι εγγραφές ανοίγουν κάθε Τρίτη στις 12μ. Για να ισχύει η προεγγραφή σας θα πρέπει να είστε στο παγοδρόμιο τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την ώρα της κράτησής σας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Πασχαλινές δράσεις για τα παιδιά και όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή

Εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών, θεατρικής και εικαστικής αγωγής, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και πασχαλινές δράσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργία και το παιχνίδι, ανάμεσα στις δράσεις που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για όλες τις ηλικίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/04/2024

Οκτώ έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέσα από το θέατρο

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε οκτώ ιστορίες από την πένα διεθνών συγγραφέων που έχουν γίνει θεατρικά και παίζονται στις παιδικές σκηνές της πόλης.

"Πες το ψέματα...": Το μουσικοθεατρικό παραμύθι των ContraTiempo φτάνει στο τέλος του

Το έργο σε κείμενο-σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνόπουλου, που αφηγείται την προσπάθεια δύο παιδιών να σώσουν το πλανήτη από το ψέμα, ολοκληρώνει τον κύκλο του στο θέατρο Σταθμός.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά στον "Ελληνικό Κόσμο"

Αυτόν τον Μάιο, παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5 ετών αλλά και μεγαλύτερα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν στα δημιουργικά προγράμματα του πολιτιστικού κέντρου, παρέα με τους γονείς τους.

"Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ": Μαθαίνουμε πρώτοι τη νέα παιδική παράσταση του Άλφα-"Ληναίος-Φωτίου" για το 2024-25

Μετά το "Κοντά στις ράγιες", η παιδική σκηνή υποδέχεται τη μεταφορά ενός κλασικού βιβλίου με τις περιπέτειες ενός αγοριού στον Αμερικάνικο Νότο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Τζαβάρα.

Μη χάσεις το πασχαλινό camp του Μουσείου Αλέκος Φασιανός

Το μουσείο διοργανώνει το δικό του χειροποίητο πασχαλινό καλάθι, αντλώντας έμπνευση από τα έργα του Αλέκου Φασιανού.

Ο Απρίλιος μήνας βιβλίου για τον ΟΣΔΕΛ

Καμπάνια ενημέρωσης για την έρευνα "Παιδί και ανάγνωση" και ανοιχτή εκδήλωση στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας".