Τα βρέφη έχουν το θέατρό τους

Χρόνο με το χρόνο κερδίζει έδαφος αυτό το είδος και φέτος τρεις ομάδες διεκδικούν την προσοχή μας.

Τα βρέφη έχουν το θέατρό τους

Χρόνο με το χρόνο κερδίζει έδαφος αυτό το είδος και φέτος τρεις ομάδες διεκδικούν την προσοχή μας. Στο Studio Μαυρομιχάλη η ομάδα Artika ανεβάζει για πέμπτη χρονιά το «Καληνύχτα μέρα», ενώ προτείνει και μια δεύτερη παραγωγή, το «Κάτι σαν κήπος» – και τα δύο σε σκηνοθεσία Μαριλένας Τριανταφυλλίδου και Κατερίνας Αλεξάκη. Στο Πόρτα, πάλι, το Μικρό Θέατρο Αγρινίου και ο Αιμίλιος Αλεξανδρής με το «Έξω πάνω μέσα κάτω» προτρέπουν τα πιτσιρίκια να κάνουν πράγματα πιο «μεγάλα», ενώ η ομάδα Anomati συνεχίζει δυναμικά για τρίτη χρονιά, στο Άβατον, το «Θα βγω από τ’ αυγό».

Περισσότερες πληροφορίες

Καληνύχτα μέρα

  • Σκηνική Σύνθεση
  • Διάρκεια: 40 '

Η παράσταση για παιδιά βρεφικής και νηπιακής ηλικίας (1-4 ετών) είναι ένα ταξίδι στην ποιητική πλευρά της καθημερινότητας

Κάτι σαν κήπος

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 45 '

Ένας κήπος γεμάτος χορό και ζωντανή μουσική, όπου γίνονται πολλές μεταμορφώσεις, ζωντανεύει για παιδιά ηλικίας 1-5 ετών.

Έξω Πάνω Μέσα Κάτω

  • Performance
  • Διάρκεια: 35 '

Ο Αιμίλιος Αλεξανδρής ως ένας μαγικός φίλος καλεί τα μωρά από 8 μηνών και τα νήπια έως 4 ετών να ανακαλύψουν τη χαρά τού να μαθαίνεις

Θα βγω από τ’ αυγό

  • Σκηνική Σύνθεση
  • Διάρκεια: 45 '

Βασισμένο στο παραμύθι «Ο Λευτέρης, ένα περιστέρι δίχως ταίρι» της Μαρίνας Πλεμμένου, βρέφη 4-18 μηνών θα ταξιδέψουν σε έναν κόσμο παραμυθένιο, με την πολύτιμη βοήθεια του Λευτέρη, ενός νεογέννητου περιστεριού που κάνει τα πρώτα του φτερουγίσματα εξερεύνησης.

Studio Mαυρομιχάλη

Μαυρομιχάλη 134

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Πασχαλινές δράσεις για τα παιδιά και όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή

Εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών, θεατρικής και εικαστικής αγωγής, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και πασχαλινές δράσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργία και το παιχνίδι, ανάμεσα στις δράσεις που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για όλες τις ηλικίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/04/2024

Οκτώ έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέσα από το θέατρο

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε οκτώ ιστορίες από την πένα διεθνών συγγραφέων που έχουν γίνει θεατρικά και παίζονται στις παιδικές σκηνές της πόλης.

"Πες το ψέματα...": Το μουσικοθεατρικό παραμύθι των ContraTiempo φτάνει στο τέλος του

Το έργο σε κείμενο-σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνόπουλου, που αφηγείται την προσπάθεια δύο παιδιών να σώσουν το πλανήτη από το ψέμα, ολοκληρώνει τον κύκλο του στο θέατρο Σταθμός.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά στον "Ελληνικό Κόσμο"

Αυτόν τον Μάιο, παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5 ετών αλλά και μεγαλύτερα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν στα δημιουργικά προγράμματα του πολιτιστικού κέντρου, παρέα με τους γονείς τους.

"Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ": Μαθαίνουμε πρώτοι τη νέα παιδική παράσταση του Άλφα-"Ληναίος-Φωτίου" για το 2024-25

Μετά το "Κοντά στις ράγιες", η παιδική σκηνή υποδέχεται τη μεταφορά ενός κλασικού βιβλίου με τις περιπέτειες ενός αγοριού στον Αμερικάνικο Νότο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Τζαβάρα.

Μη χάσεις το πασχαλινό camp του Μουσείου Αλέκος Φασιανός

Το μουσείο διοργανώνει το δικό του χειροποίητο πασχαλινό καλάθι, αντλώντας έμπνευση από τα έργα του Αλέκου Φασιανού.

Ο Απρίλιος μήνας βιβλίου για τον ΟΣΔΕΛ

Καμπάνια ενημέρωσης για την έρευνα "Παιδί και ανάγνωση" και ανοιχτή εκδήλωση στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας".