Disney’s “Fantasia”: Live in Concert

H Κρατική Ορχήστρα Αθηνών παρουσιάζει τη θρυλική «Φαντασία» του Γουολτ Ντίσνεϊ ζωντανά στο Θέατρο Μπάντμιντον από 15-31 Μαρτίου.

Disney’s “Fantasia”: Live in Concert

H Κρατική Ορχήστρα Αθηνών παρουσιάζει τη θρυλική «Φαντασία» του Γουολτ Ντίσνεϊ ζωντανά στο Θέατρο Μπάντμιντον από 15-31 Μαρτίου.

Disney’s “Fantasia”: Live in Concert - εικόνα 1

Πρόκειται για ένα κλασικό μαγικό ταξίδι! Η «Φαντασία» είναι μια πανδαισία κινουμένων σχεδίων και κλασικής μουσικής που συντροφεύει τη μνήμη και τη… φαντασία γενεών και γενεών! Από το 1940 που την συνέλαβε η… φαντασία του Γουόλτ Ντίσνεϊ, του μεγάλου αυτού μετρ των κινουμένων σχεδίων και την υλοποίησε σε στενή συνεργασία με τον μαέστρο Λεοπόλδο Στοκόφσκι, τόσο η κλασική ταινία όσο και η συνέχειά της, η «Φαντασία 2000» (που έγινε από τον Roy Disney, ανιψιό του Γουόλτ) αποτέλεσε ένα ωραίο εγχειρίδιο κλασικής μουσικής για μικρούς – και για μεγαλύτερους μικρούς!

Disney’s “Fantasia”: Live in Concert - εικόνα 2

Εδώ οι μουσικοί της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών ερμηνεύουν ζωντανά επιλεγμένα μέρη από τη μουσική επένδυση της «Φαντασίας» και της «Φαντασίας 2000» παράλληλα με την προβολή των αντίστοιχων αποσπασμάτων από τις δύο ταινίες. Την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών διευθύνει ο διεθνούς φήμης Έλληνας μαέστρος και Διευθυντής της ΚΟΑ, Στέφανος Τσιαλής. Έτσι, το σάουντρακ – και το live σάουντρακ – περιέχει πασίγνωστα κομμάτια των Μπαχ, Μπετόβεν, Σταϊκόφσκι, Στραβίνσκι κ.ά. σε τέλεια ηχορυθμική σύμπραξη με την κινούμενη εικόνα. Μια πραγματική απόλαυση για όλες τις αισθήσεις. [Θέατρο Μπάντμιντον, 15-31 Μαρτίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή: 12.00 & 15.00, κάθε Τρίτη: 20.00. Εισιτήρια: 18, 13€, 9€. Προπώληση: 210 8840600, www.abcd.gr, www.viva.gr, καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots & Ιανός]

Περισσότερες πληροφορίες

Fantasia - Live in Concert

  • Κλασική-Σύγχρονη

Υπό τη διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών ερμηνεύει επιλεγμένα μέρη (Μπετόβεν, Τσαϊκόφσκι, Στραβίνσκι, Ντεμπισί, Γκέρσουιν κ.ά.) από την αξεπέραστη μουσική της ταινίας «Φαντασία» και της συνέχειάς της «Φαντασία 2000», ενώ προβάλλονται παράλληλα αποσπάσματά τους

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.