Τα παιδιά ανακαλύπτουν «Μια τρελή τρελή αλφαβήτα με τον άνθρωπο ορχήστρα»

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος παρέα με γνωστούς καλλιτέχνες προσκαλούν τα παιδιά σε μια ξεχωριστή συναυλία στον Ιανό τα σαββατιάτικα μεσημέρια του Φεβρουαρίου

Τα παιδιά ανακαλύπτουν «Μια τρελή τρελή αλφαβήτα με τον άνθρωπο ορχήστρα»

«Mια τρελή τρελή αλφαβήτα με τον άνθρωπο-ορχήστρα» περιμένει τα παιδιά στο βιβλιοπωλείο Ιανός τα σαββατιάτικα μεσημέρια του Φεβρουαρίου (7/2-28/2). Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος ως «άνθρωπος-ορχήστρα» με τους συνεργάτες του συνδυάζει διαδραστικά κι έξυπνα στην παιδική αυτή συναυλία τη μάθηση, το θέατρο και τη μουσική. Η βραβευμένη συγγραφέας Ράνια Μπουμπουρή έγραψε μια γλυκιά συλλογή 25 ποιημάτων που κέρδισε τους μικρούς αναγνώστες κι ο ταλαντούχος Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος «έντυσε» μουσικά τα ποιήματα αυτά με συνθέσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί μια πλειάδα μουσικών οργάνων. Σε οθόνες θα προβάλλονται βίντεο και διαφάνειες του βιβλίου για να ακολουθούν τα παιδιά τους καλλιτέχνες στα τραγούδια τους μέχρι να εξαντληθούν όλα τα γράμματα του ελληνικού αλφάβητου.

Όσοι δεν έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε από κοντά την παιδική αυτή παράσταση μπορείτε να τη δείτε μέσω διαδικτύου στο www.ianos.gr. Διονύσης Σαββόπουλος, Φοίβος Δεληβοριάς και Σπύρος Σακκάς δανείζουν τις φωνές τους για να ζωντανέψουν τα ακούσματα των παιδιών ενώ σε κάθε παράσταση φιλοξενούνται εκλεκτοί καλεσμένοι. Στις 14/2 στη μουσική παρέα θα βρεθούν οι Δώρος Δημοσθένους, Δημήτρης Σταρόβας και Μάρκος Κούμαρης. Το επόμενο Σάββατο 21/2 συμμετέχουν στην παράσταση οι Χρήστος Λούλης, Μάκης Παπαδημητρίου και Βικτωρία Ταγκούλη και στην τελευταία συνάντηση στις 28/2 η Βασιλική Καρακώστα και ο Μπάμπης Στόκας.

Πληροφορίες - προπωλήσεις στα ταμεία του Ιανού στη Σταδίου 24 (2103217810), στο Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37 Α, Μαρούσι) και στο www.ianos.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

7ο Bobos Arts Festival: Όλα όσα ετοιμάζει το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, πρωτότυπων παράλληλων δράσεων και ειδικά σχεδιασμένων εργαστηρίων, περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.