4 «χωριά» στο ρυθμό των Χριστουγέννων

Ανυπομονείτε να μπείτε οικογενειακώς στο κλίμα της γιορτής; Άρχισαν να ξεφυτρώνουν τα γιορτινά χωριά σερβίροντας σκηνικό από λευκά –έως και «χιονοδρομικά»- Χριστούγεννα.

4 «χωριά» στο ρυθμό των Χριστουγέννων

Θα δούμε επιτέλους… άσπρη μέρα; Το θέμα επανέρχεται επιτακτικά κάθε χρόνο αυτή την περίοδο κι επειδή ούτε ο καιρός ούτε η γενικότερη κατάσταση βοηθούν, έρχονται τα γιορτινά χωριά να σερβίρουν σκηνικό από λευκά –έως και «χιονοδρομικά»- Χριστούγεννα. Ούτε ένα ούτε δύο αλλά τέσσερα χωριά ανεβάζουν αυλαία αυτή την εβδομάδα, με όλα τα συμπαρομαρτούντα - καρουζέλ και παγοδρόμια, αγιοβασίληδες και αγορές. Από την Πέμπτη 27/11 η ολοκαίνουργια Snowland στο ΟΑΚΑ μας υπόσχεται τρελές γλίστρες 50 μέτρων στην τσουλήθρα από πάγο αλλά και… αεροπλανικές selfies με φόντο το μεγάλο παγοδρόμιο. Την επόμενη προσγειώνεται στην Τεχνόπολη το γνωστό The Christmas Factory κρατώντας όμως το επίσημο ντεμπούτο του (με βεγγαλικά και live) για τις 29/11. Από αυτό το Σάββατο όμως στα μέρη μας, στο Santa Claus Kingdom στο MEC συγκεκριμένα, καταφτάνει και ο Αη-Βασίλης από τη Φιλανδία. Δεν θα περάσεις για μια φωτογραφία ή έστω για να δοκιμάσεις την πρώτη σου βόλτα με σκι; Από τις 12/12 έως τις 4/1 το αστέρι των Χριστουγέννων θα μας δείξει το δρόμο για μια νέα χριστουγεννιάτικη εμπειρία διασκέδασης στη Helexpo Maroussi.

Snowland

4 «χωριά» στο ρυθμό των Χριστουγέννων - εικόνα 1

Μια «χιονισμένη» γιορτινή πολιτεία, με παγοδρόμιο, καρουζέλ, καραόκε κ.ά., ντεμπουτάρει στο ΟΑΚΑ. Η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια και ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης θα υποδέχονται τα παιδιά, αλλά εμείς δίνουμε ραντεβού στην τσουλήθρα για 50 μέτρα γλίστρα στον πάγο. (27/11-10/1)

The Christmas Factory

4 «χωριά» στο ρυθμό των Χριστουγέννων - εικόνα 2

Θα χαρούμε την πόλη από ψηλά βολτάροντας με τη ρόδα, θα στροβιλιστούμε στους ρυθμούς του καρουζέλ αλλά και πατινάροντας, θα αναζητήσουμε τα γιορτινά μας δώρα στην αγορά, ενώ τα πιτσιρίκια θα φτιάχνουν γλυκά και παραμύθια. Και φέτος στην Τεχνόπολη. (28/11-6/1)

Santa Claus Kingdom

4 «χωριά» στο ρυθμό των Χριστουγέννων - εικόνα 3

Ο Αϊ-Βασίλης έρχεται από το Ροβανιέμι φέρνοντας και την κυρία του μαζί. Θα τους συναντήσετε στις 29/11-2/12 στο MEC Παιανίας, αλλά μέχρι τις 2/1 θα έχετε άλλες σαράντα παιχνιδο-αφορμές για να τιμήσετε την καστροπολιτεία και το «παγωμένο βασίλειο», με σκι και παγοπέδιλα.

Christmas Star

4 «χωριά» στο ρυθμό των Χριστουγέννων - εικόνα 4

Christmas Star Μάγοι, ανιματέρ, δημοφιλείς μασκότ που θα ξετρελάνουν τα παιδιά, ένα μεγάλο φιλανθρωπικό μπαζάρ και προβολές 6D σας περιμένουν στο Christmas Star στη Helexpo Maroussi. Όρεξη να ‘χετε και αντοχή για να δοκιμάσετε όλα τα παιχνίδια! Παγοδρόμιο, roller skating, παγοτσουλήθρες με χιονοέλκυθρα, αρένα για ποδήλατο, τραμπολίνο, στίβος μάχης, τοίχος αναρρίχησης, αλογομαχίες, μεγάλος παιδότοπος με φουσκωτά, γήπεδο ποδοσφαίρου για τους μπαλαδόρους, μίνι καρουζέλ για τους μικρότερους επισκέπτες, ρόδα για βόλτες με θέα αφ’ υψηλού.

Περισσότερες πληροφορίες

Santa Claus Kingdom

  • Εκδηλώσεις

Σαράντα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους: πίστα σκι αρχαρίων, παγοδρόμιο, snow tube slide, καρουζέλ, τραμπολίνο, συναντήσεις με τον Αϊ-Βασίλη, παιδικά θεάματα κι εργαστήρια

The Christmas Factory

  • Εκδηλώσεις

Γιορτινό «εργοστάσιο» δημιουργίας με εργαστήρια για τα πιτσιρίκια, λούνα παρκ (με ρόδα, καρουζέλ, τρενάκι, παγοδρόμιο κ.ά.), αγορά, ακροβατικές επιδείξεις, γιόγκα για εγκύους, θέατρο και συναυλίες

Snowland

  • Εκδηλώσεις

Μια «χιονισμένη» πόλη γεμάτη παιχνίδια και δραστηριότητες για μεγάλους και μικρούς: παγοδρόμιο, καρουζέλ, τσουλήθρα για... κατάβαση 50 μ., beauty house, καραόκε, προβολές ταινιών, συναυλίες κ.ά

Christmas Star

  • Εκδηλώσεις

8.500 τ.μ. γεμάτα παιχνίδια δράσης (παγοδρόμιο, τσουλήθρα snow disc, τραμπολίνο, στίβος μάχης, καρουζέλ, ρόδα κ.ά.) αλλά και 6d cinema, εργαστήρια κατασκευών, εκδηλώσεις και γιορτινή αγορά

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΣΙΩΤΗ
25/04/2024

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.