Αυτή η Κυριακή είναι αφιερωμένη στα παιδιά


Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού θα γεμίσει την Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων με παραμύθια και πολύ παιχνίδι αυτή την Κυριακή 23/11 (10 πμ-2 μμ)

Αυτή η Κυριακή είναι αφιερωμένη στα παιδιά


Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού θα γεμίσει την Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων με παραμύθια και πολύ παιχνίδι αυτή την Κυριακή 23/11 (10 πμ-2 μμ)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού, το μη κερδοσκοπικό σωματείο Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού διοργανώνει μια γιορτή για όλα τα παιδιά και τους γονείς τους, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων (Δομοκού 2, Στ. Λαρίσης). Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, τα μικρά σας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε παιχνίδια με τους εθελοντές και παραμύθια από τους συγγραφείς Χριστίνα Φραγκεσκάκη και Αλεξάνδρα Μητσιάλη. Παράλληλα στον ίδιο χώρο πραγματοποιούνται εργαστήρια για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα το παιχνίδι και την παιδαγωγική του σημασία, καθώς και τα ψηφιακά παιχνίδια («Παίζοντας δημιουργικά ψηφιακά παιχνίδια με τα παιδιά μας» στις 10.30 μμ, «Η παιδαγωγική σημασία του παιχνιδιού» 11.30 μμ και «Παίζουμε;» στις 12.30 μμ). Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Οκτώ έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέσα από το θέατρο

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε οκτώ ιστορίες από την πένα διεθνών συγγραφέων που έχουν γίνει θεατρικά και παίζονται στις παιδικές σκηνές της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/04/2024

"Πες το ψέματα...": Το μουσικοθεατρικό παραμύθι των ContraTiempo φτάνει στο τέλος του

Το έργο σε κείμενο-σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνόπουλου, που αφηγείται την προσπάθεια δύο παιδιών να σώσουν το πλανήτη από το ψέμα, ολοκληρώνει τον κύκλο του στο θέατρο Σταθμός.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά στον "Ελληνικό Κόσμο"

Αυτόν τον Μάιο, παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5 ετών αλλά και μεγαλύτερα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν στα δημιουργικά προγράμματα του πολιτιστικού κέντρου, παρέα με τους γονείς τους.

"Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ": Μαθαίνουμε πρώτοι τη νέα παιδική παράσταση του Άλφα-"Ληναίος-Φωτίου" για το 2024-25

Μετά το "Κοντά στις ράγιες", η παιδική σκηνή υποδέχεται τη μεταφορά ενός κλασικού βιβλίου με τις περιπέτειες ενός αγοριού στον Αμερικάνικο Νότο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Τζαβάρα.

Μη χάσεις το πασχαλινό camp του Μουσείου Αλέκος Φασιανός

Το μουσείο διοργανώνει το δικό του χειροποίητο πασχαλινό καλάθι, αντλώντας έμπνευση από τα έργα του Αλέκου Φασιανού.

Ο Απρίλιος μήνας βιβλίου για τον ΟΣΔΕΛ

Καμπάνια ενημέρωσης για την έρευνα "Παιδί και ανάγνωση" και ανοιχτή εκδήλωση στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας".

"Παραμύθια στο δάσος": Οι Μορφές Έκφρασης έρχονται με 5 παραστάσεις τους στον Διομήδειο Κήπο

Πέντε αγαπημένα έργα της ομάδας που είναι αφιερωμένη στο παιδικό θέατρο θα παιχτούν για ακόμη μια χρονιά κάτω από τη σκιά των δέντρων.