9 animation που έρχονται και δεν πρέπει να χάσετε

Προετοιμάστε τα πιτσιρίκια σας για τις κινηματογραφικές εκπλήξεις που τους ετοιμάζει η νέα σεζόν ρίχοντας μια πρώτη ματιά στα πιο ιδιαίτερα animation που περιμένουμε.

9 animation που έρχονται και δεν πρέπει να χάσετε

Προετοιμάστε τα πιτσιρίκια σας για τις κινηματογραφικές εκπλήξεις που τους ετοιμάζει η νέα σεζόν ρίχοντας μια πρώτη ματιά στα πιο ιδιαίτερα animation που περιμένουμε.

Αστερίξ: Η Κατοικία των Θεών

9 animation που έρχονται και δεν πρέπει να χάσετε - εικόνα 1

Στην πρώτη animation αποστολή των αγαπημένων ηρώων του Ρενέ Γκοσινί και του Αλμπέρ Ουντερζό που θα προβληθεί τρισδιάστατη, ο Ιούλιος Καίσαρας μηχανεύεται ένα ύπουλο σχέδιο επίθεσης εκ των έσω, διατάζοντας την κατασκευή της κατοικίας των θεών, ενός πολυτελούς συγκροτήματος κατοικιών, ακριβώς δίπλα στο ανυπότακτο γαλατικό χωριό.

Επιτέλους Φτάσαμε Σπίτι

9 animation που έρχονται και δεν πρέπει να χάσετε - εικόνα 2

Ψάχνοντας νέα πατρίδα, οι εξωγήινοι Μπουβ καταλαμβάνουν τη Γη και αφού μεταφέρουν τους κατοίκους της, αναδιοργανώνουν το καινούργιο τους σπίτι. Μόνο που η μικρή Τιπ (στην οποία δανείζει τη φωνή της η Ριάνα) καταφέρνει να ξεφύγει. Μετά την αναπάντεχη συνάντησή της με τον Ουπς, έναν εξόριστο Μπουβ, μοναχικό κι ελαφρώς απρόσεκτο, οι φυγάδες θα γίνουν δύο και θα συνειδητοποιήσουν ότι σε αυτήν την ιστορία δια­κυβεύονται πολλά περισσότερα από τις διαγαλαξιακές σχέσεις.

Οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης

9 animation που έρχονται και δεν πρέπει να χάσετε - εικόνα 3

Ο Σκίπερ, ο Κοβάλσκι, ο Ρίκο και ο Στρατιώτης αυτήν τη φορά σολάρουν. Επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη με τη δική τους ταινία, μια ξεκαρδιστική 3D περιπέτεια με μπόλικο κατασκοπικό πιγκουϊνικό σασπένς.

Μπόμπ ο Σφουγγαράκης εξω από τα νερά του

9 animation που έρχονται και δεν πρέπει να χάσετε - εικόνα 4

Για να σώσουν το βυθό του Μπικίνι, ο Μπομπ Σφουγγαράκης μαζί με τον κολλητό του Πάτρικ, τον κ. Καβούρη, τον Καλαμάρη, τη Σάντι και τον Πλαγκτόν βγαίνουν για πρώτη φορά στο ζόρικο στίβο του αληθινού κόσμου. Με τις φωνές του καστ της τηλεοπτικής σειράς, τον Αντόνιο Μπαντέρας με πειρατικό­ ­καπέλο και μια σύντομη εμφάνιση-έκπληξη του Slash των Guns ’n’ Roses για κερασάκι στην τούρτα, η δεύτερη ταινία του τετραγωνοπαντελονή, συμπαραγωγή της Nickelodeon και της Paramount, διαδραματίζεται σε ένα μεικτό περιβάλλον CGI (ψηφιακά εφέ) και live action.

Το βιβλίο της Ζωής

9 animation που έρχονται και δεν πρέπει να χάσετε - εικόνα 5

Ο ρομαντικός και ονειροπόλος Μανόλο οφείλει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της οικογένειάς του. Αναγκαστικά όμως θα συγκρουστεί και με τον καλύτερό του φίλο για τα μάτια της όμορφης Μαρίας. Όταν δύο πνεύματα στοιχηματίζουν για την έκβαση της μάχης των δύο ερωτοχτυπημένων, ο κεντρικός ήρωας αναμετριέται με τους φόβους του σε τρεις μακρινούς μαγικούς, μυθικούς κόσμους. και με μόνα όπλα την κιθάρα του και δύο σπαθιά, προσπαθεί να επιστρέψει στην αγαπημένη­ του. Οπτική φαντασμαγορία με ολίγον από «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», το σκηνοθετικό ντεμπούτο του animator Χόρχε Γκουτιέρεζ, σε παραγωγή Γκιγέρμο ντελ Τόρο, είναι μια απίθανα πολύχρωμη σχεδιαστική φιέστα.

Τα Τερατοκουτάκια

9 animation που έρχονται και δεν πρέπει να χάσετε - εικόνα 6

Από το στούντιο της «Coraline» και του «ParaNorman» Laika, και βασισμένη σε ένα παιδικό βιβλίο του Άλαν Σνόου, έρχεται αυτή η γλυκιά, σχεδιαστικά και τεχνικά πανέμορφη ταινία για ένα ορφανό αγόρι (τη φωνή του δανείζει ο Μπραν του «Game of Thrones») που έχει μεγαλώσει κάτω από τη Γη υπό την προστασία μιας μεγάλης παρέας από τερατάκια-ρακοσυλλέκτες. Τώρα­ πρέπει να σώσει τους φίλους του από έναν επικίνδυνο εξολοθρευτή (με τη φωνή του Μπεν Κίνγκσλεϊ), ενώ στην πορεία αποκτά και μια ανέλπιστη βοηθό.

Monster Trucks

9 animation που έρχονται και δεν πρέπει να χάσετε - εικόνα 7

Γιγάντιες ρόδες, σπορ αναρτήσεις, ψηφιακά εφέ και live action φαντάζουν συνταγή γκανιάν στη νέα τετράτροχη αγορίστικη ταινία δράσης της Paramount Animation, σε σκηνοθεσία Κρις Γουέντζ («Το Μυστικό Βασίλειο του Δάσους», «Robots», «Η Εποχή των Παγετώνων»). H εταιρεία αναμένει για το «Monster Trucks» μια franchise δυναμική ανάλογη των «Transformers» και μάλλον δεν θα δυσκολευτεί να πείσει τα πιτσιρίκια να αρπάξουν από το ράφι του παιχνιδάδικου τα σούπερ οχήματα που κάνουν σκόνη τα παραδοσιακά αυτοκινητάκια.

Οι Υπερέξι

9 animation που έρχονται και δεν πρέπει να χάσετε - εικόνα 8

Ο 14χρονος Χίρο Χαμάντα αναπτύσσει μια πολύ ιδιαί­τερη σχέση με ένα κατασκευασμένο από τον μεγάλο­ του αδερφό ρομπότ με φουσκωτό σουλούπι, προγραμ­ματισμένο να βοηθά και να θεραπεύει τους ανθρώπους. Μαζί με τους πωρωμένους με την τεχνολογία φίλους του Γκο-Γκο Ταμάγκο, Γουασάμπι, Ξινομελένια και Φρεντ θα βγουν στους δρόμους του μητροπολιτικού Σαν Φρανσόκιο (πώς λέμε Σαν Φρανσίσκο και Τόκιο), φορώντας ρομποτικές στολές μάχης, για να αντιμετωπίσουν μια απειλητική συνωμοσία. Συναίσθημα, χιούμορ και μπόλικη ρομποτική από τα Walt Disney Animation Studios.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

7ο Bobos Arts Festival: Όλα όσα ετοιμάζει το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, πρωτότυπων παράλληλων δράσεων και ειδικά σχεδιασμένων εργαστηρίων, περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.