Φεστιβάλ απόδρασης στο… Dourgouti Island Hotel

Σαράντα τρεις φορείς, δύο ημέρες γεμάτες προτάσεις για μικρούς και μεγάλους, τρεις πλατείες, μία γειτονιά: το σαββατοκύριακο 27-28/9 η ομάδα παραστατικών τεχνών Όχι Παίζουμε / UrbanDigProject μας προσκαλεί στο Δουργούτι.

Φεστιβάλ απόδρασης στο… Dourgouti Island Hotel

Σαράντα τρεις φορείς, δύο ημέρες γεμάτες προτάσεις για μικρούς και μεγάλους, τρεις πλατείες, μία γειτονιά: στο πλαίσιο του εγχειρήματος Dourgouti Island Hotel, το σαββατοκύριακο 27-28/9 η ομάδα παραστατικών τεχνών Όχι Παίζουμε / UrbanDigProject μας προσκαλεί στο Δουργούτι να νιώσουμε τους ρυθμούς μιας συνοικίας όπως παλιά και να ανακαλύψουμε αγώνες που έγραψαν ιστορία, φωνές από διαφορετικές γωνιές του κόσμου, αλλά κυρίως ανθρώπους που ονειρεύονται και δημιουργούν. Με επίκεντρο τις πλατείες Μπλόκου Δουργουτίου, Θυμάτων Καλαβρύτων και Γωνιάς του Παιδιού, το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκθέσεις, παραστάσεις (π.χ. μια κινητή παράσταση αρμένικης ιστορίας), περιηγήσεις εξερεύνησης της γειτονιάς με βάση τις αισθήσεις, ιστορική βόλτα και καντάδες, performances από τις ξένες καλλιτεχνικές ομάδες (Gabriella-Cserharti, Katrinamuri και Triage Collective), αφηγήσεις παραμυθιών, συζητήσεις και δρώμενα για τα παιδιά.

Περισσότερες πληροφορίες

Φεστιβάλ Δουργουτίου

  • Εκδηλώσεις

Performances, περιηγήσεις, εκθέσεις, συζητήσεις, αφηγήσεις για μεγάλους και μικρούς, με έμπνευση από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της γειτονιάς, στο πλαίσιο των δράσεων Dourgouti Island Hotel. Στις κεντρικές πλατείες της περιοχής πίσω από το ξενοδοχείο «Intercontinental» (Πλατεία Ολοκαυτώματος Καλαβρύτων, Πλατεία Μπλόκου Δουργουτίου και στο διπλανό πλατειάκι του Κέντρου Εθελοντών) και στα άδεια καταστήματα της περιοχής

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".