Των Σοφιανών τα κουκλοπαραμύθια

Με παραστάσεις, σεμινάρια αλλά και με θεματικές εκθέσεις στο νέο της μουσείο κουκλοθεάτρου θα μας υποδέχεται η οικογένεια Σοφιανού (των αγαπημένων εκπομπών Φρουτοπία, Του κουτιού τα παραμύθια, Disney Club, αλλά και της Ψαροκωστούλας) στον πολυχώρο Mabrida από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Των Σοφιανών τα κουκλοπαραμύθια

Εξήντα χρόνια δημιουργίας, πέντε δεκαετίες κουκλοθεατρικής παρουσίας στην Ελλάδα, σαράντα χρόνια στη μικρή οθόνη και αμέτρητες στιγμές διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους: η οικογένεια Σοφιανού έχει κάθε λόγο να το γιορτάζει. Από αυτό το φθινόπωρο, λοιπόν, θα μας υποδέχονται στον πολυχώρο τους στο Κορωπί με παραστάσεις, σεμινάρια και θεματικές αναδρομές σε μια πλούσια διαδρομή! Στο νέο τους μουσείο κουκλοθεάτρου θα παρουσιαστούν πάνω από 7.000 χειροποίητες φιγούρες αλλά και βίντεο από ανέκδοτες εκπομπές και πλάνα από τα παρασκήνια. Για να γνωρίσουν ακόμη και οι πιο μικροί τον Πίκο Απίκο της βραβευμένης «Φρουτοπίας», τον Φιόγκο και την Παρασκευούλα («Του κουτιού τα παραμύθια»), όπως και τους ήρωες του θρυλικού «Ψαροκωστούλα, αγάπη μου».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Fashion Room Service: Η μεγαλύτερη fashion βραδιά της Αθήνας έρχεται στο "Radisson Blu Park Hotel"

Πάνω από 20 ελληνικά brands από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσουν τις νέες τους spring/summer συλλογές με accessories, κοσμήματα και ρούχα.

ΥΠΠΟ: Έργα πολιτισμού για την ανάδειξη του μνημειακού πλούτου της Αττικής

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς παρουσίασαν τους βασικούς άξονες για τη μέγιστη αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου της περιφέρειας.

Ανακαλύψτε έναν κόσμο που αλλάζει στο Athens Science Festival 2024

Κάθε μοναδική "Ιστορία Αλλαγής" και ένας επιπλέον λόγος για να εξερευνήσετε το επετειακό Athens Science Festival.

Το Athens Tattoo Convention μάς στιγματίζει για άλλη μια χρονιά

Στο Παλαιό Φάληρο θα διεξαχθεί φέτος το αγαπημένο διεθνές φεστιβάλ tattoo.

"Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;": Η Στέγη Ωνάση μιλά για δράκους, μύθους και αλήθειες

Το επόμενο κεφάλαιο του Society Uncensored έχει θέμα τις ψυχεδελικές ουσίες, τα μανιτάρια και την ψυχική υγεία.