Παίζουμε στο tablet με τον Pico τον Πιγκουίνο

Συστήστα στα παιδιά τον Pico τον Πιγκουίνο, την πρώτη εφαρμογή (app) για παιδιά που δημιούργησε η καινούργια ελληνική εταιρεία εκπαιδευτικών παιχνιδιών Petita Demas.

Παίζουμε στο tablet με τον Pico τον Πιγκουίνο

Ξεπέρασαν τη φάση με τα κουβαδάκια στην παραλία και κολλήσαν με το tablet και το έξυπνο κινητό σας; Συστήστε τους τον Pico τον Πιγκουίνο, την πρώτη εφαρμογή (app) για παιδιά που δημιούργησε η καινούργια ελληνική εταιρεία εκπαιδευτικών παιχνιδιών Petita Demas. Ο Pico ζει φυσικά στην παγωμένη Ανταρκτική αλλά μια ωραία πρωία αποφάσισε να γυρίσει τον κόσμο και στην πορεία τα βρήκε ολίγον σκούρα με τις ζέστες. Βάζοντας σε δράση τους νέους φίλους του - τη Renne τη Ρινοκερίνα, τον Elliott τον Ελέφαντα, τον Kenny το Καγκουρό -, τα παιδιά θα πρέπει να τον βοηθήσουν να δροσιστεί. Περισσότερα για τις περιπέτειες της ομάδας στο petitademas.com.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

Πασχαλινές δράσεις για τα παιδιά και όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή

Εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών, θεατρικής και εικαστικής αγωγής, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και πασχαλινές δράσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργία και το παιχνίδι, ανάμεσα στις δράσεις που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για όλες τις ηλικίες.

Οκτώ έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέσα από το θέατρο

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε οκτώ ιστορίες από την πένα διεθνών συγγραφέων που έχουν γίνει θεατρικά και παίζονται στις παιδικές σκηνές της πόλης.

"Πες το ψέματα...": Το μουσικοθεατρικό παραμύθι των ContraTiempo φτάνει στο τέλος του

Το έργο σε κείμενο-σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνόπουλου, που αφηγείται την προσπάθεια δύο παιδιών να σώσουν το πλανήτη από το ψέμα, ολοκληρώνει τον κύκλο του στο θέατρο Σταθμός.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά στον "Ελληνικό Κόσμο"

Αυτόν τον Μάιο, παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5 ετών αλλά και μεγαλύτερα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν στα δημιουργικά προγράμματα του πολιτιστικού κέντρου, παρέα με τους γονείς τους.

"Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ": Μαθαίνουμε πρώτοι τη νέα παιδική παράσταση του Άλφα-"Ληναίος-Φωτίου" για το 2024-25

Μετά το "Κοντά στις ράγιες", η παιδική σκηνή υποδέχεται τη μεταφορά ενός κλασικού βιβλίου με τις περιπέτειες ενός αγοριού στον Αμερικάνικο Νότο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Τζαβάρα.

Μη χάσεις το πασχαλινό camp του Μουσείου Αλέκος Φασιανός

Το μουσείο διοργανώνει το δικό του χειροποίητο πασχαλινό καλάθι, αντλώντας έμπνευση από τα έργα του Αλέκου Φασιανού.