"Το πάρτυ! - Μάικ ο Φασολάκης" αυτά τα Χριστούγεννα στο Θέατρο Ήβη

Η παράσταση σε κείμενο της Μαρί Κωνσταντάτου, και σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου, έρχεται ξανά για να μας ταξιδέψει στις νέες περιπέτειες του Μάικ Φασολάκη.

Μάικ ο Φασολάκης Ελίνα Γιουνανλή©

"Το Πάρτυ!", η νέα περιπέτεια της σειράς των τρυφερών ιστοριών της Μαρί Κωνσταντάτου, με πρωταγωνιστή τον Μάικ τον Φασολάκη, συνεχίζεται και κατά τη διάρκεια των γιορτών στο Θέατρο Ήβη. Ένα παιδικό μιούζικαλ, γραμμένο με σεβασμό και αγάπη για τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, σε σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου. Στον ρόλο του Μάικ Φασολάκη ανεβαίνει επί σκηνής ο Ρένος Ρώτας και στον ρόλο της Αγάπης, η Άννα Μάγκου. Επί σκηνής 10 ηθοποιοί, τραγουδιστές και ακροβάτες χαρίζουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα στους μικρούς θεατρόφιλους.
Το νέο αυτό ταξίδι στον κόσμο του Μάικ, "Το Πάρτυ!", επιφυλάσσει στους μικρούς μας φίλους απρόσμενες συναντήσεις! Ο χαρισματικός Τάκης Ζαχαράτος, καθώς και η Μαρί Κωνσταντάτου που "έδωσε ζωή” στον αγαπημένο μας Μάικ, θα εμφανίζονται μέσω οθόνης, σε ρόλο - έκπληξη!

​​

Μάικ ο Φασολάκης
Ελίνα Γιουνανλή©

Μαζί με την πολύπειρη και καταξιωμένη στο είδος του μιούζικαλ και του παιδικού θεάτρου, σκηνοθέτη και χορογράφο Σοφία Σπυράτου, συμπράττει μία σπουδαία δημιουργική ομάδα συντελεστών. Την πρωτότυπη μουσική σύνθεση αναλαμβάνει ο Θοδωρής Μαραντίνης, τα σκηνικά της παράστασης υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη και τα κοστούμια ο Γιώργος Σεγρεδάκης. Στα βίντεο και τα κινούμενα γραφικά βάζει τη σφραγίδα του ο Νίκος Σούλης.
Ένα έργο με χιούμορ, μουσική, χορευτικά, προβολές, εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, που στοχεύει στην μετάδοση των πιο σημαντικών μηνυμάτων για τα σύγχρονα παιδιά. Μηνύματα για την αγάπη, την αξία της φιλίας, της οικογένειας, της οικολογίας, του σεβασμού στα ζώα και το περιβάλλον, αλλά και την δύναμη της αποδοχής και της αλληλεγγύης.

Εορταστικό Πρόγραμμα: Κυριακή 25/12 στις 11:30, Δευτέρα 26/12 στις 11:30 & 13:30, Παρασκευή 30/12 στις 13:30, Κυριακή 1/1/23 στις 13:30 & Παρασκεή 6/1/23 στις 13:30

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Το πάρτυ! - Μάικ ο Φασολάκης

  • Μιούζικαλ
  • Διάρκεια: 75 '

Ο αγαπημένος πράσινος ήρωας και η παρέα του επιστρέφουν σε μια ιστορία για την αγάπη και τις αξίες της φιλίας, της οικολογίας, της αποδοχής και της αλληλεγγύης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Τα εμπορικά κέντρα της Lamda Development γιορτάζουν την Ολυμπιακή χρονιά με μία γιορτή για παιδιά

Οι "Μικροί Ολυμπιονίκες" γίνονται λαμπαδηδρόμοι, αθλητές και δημιουργοί της Ολυμπιακής δάδας, ενώ στο τέλος κάθε δράσης, μια ιδιαίτερη έκπληξη τους περιμένει, μέσα από τη συλλογή εκθεμάτων του Ολυμπιακού Μουσείου της Αθήνας.

"Αργοναυτική εκστρατεία": Ο Ηλίας Καρελλάς σαλπάρει με τον Καραγκιόζη στον Κήπο του Μεγάρου

Μετά τις χειμωνιάτικες "Σκιές στο πεντάγραμμο", ο αγαπημένος σκιοπαίκτης και ο θίασός του ταξιδεύουν τους μικρούς θεατές στον κόσμο της μυθολογίας. Στον ρόλο της Μήδειας η Τζώρτζια Κεφαλά.

Summer camp 2024: Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης μάς κάνει ένα "Ταξίδι στο κέντρο της πόλης"

Το πρόγραμμα του φετινού summer camp περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μουσικοκινητικά παιχνίδια, επισκέψεις σε γειτονικά μουσεία και πάρκα, κατασκευές, μουσικοκινητικά και θεατρικά παιχνίδια, μαγικά πειράματα, τεχνολογία και μαγειρική.

Η 36η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι ξεκινάει

Το Πασαλιμάνι θα γεμίσει με περίπτερα γεμάτα βιβλία, προσφέροντας την ιδανική ευκαιρία να ανακαλύψουμε τις ιστορίες που θα μας συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Ξεκινούν οι εγγραφές στα αθλητικά Summer Camps του Δήμου Αθηναίων

Οι δραστηριότητες για παιδιά δημοτικού φιλοξενούνται στα αθλητικά κέντρα Ρουφ, Γουδή και Γκράβας.

Summer Camp: Δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά της πόλης από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια, εκδρομές στη φύση, επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού, περιβαλλοντικές δράσεις και αθλητικά δρώμενα είναι μερικά απ' όσα θα προσφέρει το φετινό Summer Camp του Δήμου Πειραιά.