Η "Παραμυθοχώρα" γιορτάζει τα Χριστούγεννα στο Θέατρο 104

Μια παράσταση που μας μιλά για την καλοσύνη, την ευγένεια και την φιλία μέσα από δύο πολύ τρυφερές ιστορίες του Άξελ Σέφλερ.

Παραμυθοχώρα

Η Παραμυθοχώρα υποδέχεται και φέτος τα Χριστούγεννα στο Θέατρο 104. Ο Τικ και η Τέλα ανυπομονούν. Φοράνε τα καλά τους, στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και ετοιμάζονται να γιορτάσουν την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου. Αλλά και η Πόλη που έδιωξε τον πόλεμο μεταμορφώνεται: στολισμένη, λαμπερή και ακόμα πιο μαχητική παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε μία αστραφτερή περιπέτεια.

Παραμυθοχώρα

Η παράσταση "Τικ και Τέλα: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το χιόνι" μας μιλά για την καλοσύνη, την ευγένεια και την φιλία μέσα από δύο πολύ τρυφερές ιστορίες του Άξελ Σέφλερ.
Σε έναν παραμυθένιο κόσμο με χειροποίητες κούκλες μαρότ, πολύχρωμα σκηνικά και χαρούμενη μουσική οι ιστορίες του Τικ και της Τέλα ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των παιδιών που μεταφέρονται μαγικά στον κόσμο των ηρώων και συμμετέχουν παίζοντας.

Με μπόλικο χιούμορ, γέλιο και ευαισθησία η διαδραστική παράσταση της Μαρίας και Σπυριδούλας Παπαγεωργίου διασκεδάζει και συγκινεί μικρούς και μεγάλους κάθε Κυριακή στις 12.30 π.μ., σε δική τους σκηνοθεσία, σχεδιασμό κούκλας και σκηνικών. Τη μουσική και τα τραγούδια υπογράφει ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Τικ και Τέλα Παραμυθοχωρα

Επιπλέον εορταστικές παραστάσεις: 26/12 (10.45 π.μ,12.30 μ.μ), 27/12 (4 μ.μ), 28/12 (4 μ.μ, 5.30 μ.μ), 8/1 (10.45)

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Τικ και Τέλα: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το χιόνι

  • Κουκλοθέατρο
  • Διάρκεια: 50 '

Ο Τικ και η Τέλα Στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και ανακαλύπτουν το χιόνι σε μια παράσταση που μας μιλά για την καλοσύνη, την ευγένεια και την φιλία μέσα από δύο πολύ τρυφερές ιστορίες του Άξελ Σέφλερ. Σε έναν παραμυθένιο κόσμο με χειροποίητες κούκλες μαρότ, πολύχρωμα σκηνικά και χαρούμενη μουσική οι ιστορίες του Τικ και της Τέλα ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των παιδιών που μεταφέρονται μαγικά στον κόσμο των ηρώων και συμμετέχουν παίζοντας. Με μπόλικο χιούμορ, γέλιο αλλά και ευαισθησία, η διαδραστική παράσταση της Μαρίας και Σπυριδούλας Παπαγεωργίου διασκεδάζει και συγκινεί μικρούς και μεγάλους.

104

Ευμολπιδών 41, Γκάζι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Τα εμπορικά κέντρα της Lamda Development γιορτάζουν την Ολυμπιακή χρονιά με μία γιορτή για παιδιά

Οι "Μικροί Ολυμπιονίκες" γίνονται λαμπαδηδρόμοι, αθλητές και δημιουργοί της Ολυμπιακής δάδας, ενώ στο τέλος κάθε δράσης, μια ιδιαίτερη έκπληξη τους περιμένει, μέσα από τη συλλογή εκθεμάτων του Ολυμπιακού Μουσείου της Αθήνας.

"Αργοναυτική εκστρατεία": Ο Ηλίας Καρελλάς σαλπάρει με τον Καραγκιόζη στον Κήπο του Μεγάρου

Μετά τις χειμωνιάτικες "Σκιές στο πεντάγραμμο", ο αγαπημένος σκιοπαίκτης και ο θίασός του ταξιδεύουν τους μικρούς θεατές στον κόσμο της μυθολογίας. Στον ρόλο της Μήδειας η Τζώρτζια Κεφαλά.

Summer camp 2024: Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης μάς κάνει ένα "Ταξίδι στο κέντρο της πόλης"

Το πρόγραμμα του φετινού summer camp περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μουσικοκινητικά παιχνίδια, επισκέψεις σε γειτονικά μουσεία και πάρκα, κατασκευές, μουσικοκινητικά και θεατρικά παιχνίδια, μαγικά πειράματα, τεχνολογία και μαγειρική.

Η 36η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι ξεκινάει

Το Πασαλιμάνι θα γεμίσει με περίπτερα γεμάτα βιβλία, προσφέροντας την ιδανική ευκαιρία να ανακαλύψουμε τις ιστορίες που θα μας συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Ξεκινούν οι εγγραφές στα αθλητικά Summer Camps του Δήμου Αθηναίων

Οι δραστηριότητες για παιδιά δημοτικού φιλοξενούνται στα αθλητικά κέντρα Ρουφ, Γουδή και Γκράβας.

Summer Camp: Δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά της πόλης από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια, εκδρομές στη φύση, επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού, περιβαλλοντικές δράσεις και αθλητικά δρώμενα είναι μερικά απ' όσα θα προσφέρει το φετινό Summer Camp του Δήμου Πειραιά.