Παραμυθοραντεβού για την επιθυμία

Ένα δημιουργικό εργαστήρι για το συναίσθημα της επιθυμίας ενορχηστρώνει τα Σάββατα του Ιουλίου το Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας.

Παραμυθοραντεβού για την επιθυμία

Ένα δημιουργικό εργαστήρι που έχει ως στόχο να βοηθήσει μικρούς (ηλικίας 5-12 ετών) και μεγάλους να επεξεργαστούν το συναίσθημα της επιθυμίας ενορχηστρώνει τα Σάββατα του Ιούλιο το Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας στου Φιλοπάππου. Εργαλεία μας; Η μυθοπλασία και η διάδραση με το παραμύθι. Το εργαστήρι ξεκινά στη 1 μ.μ. και διαρκεί μία ώρα. Με τη συμμετοχή (€ 8) εξασφαλίζεται όμως και η είσοδος στη μόνιμη έκθεση του μουσείου που εστιάζει στο συναίσθημα του φόβου δημιουργικά μέσα από το παιχνίδι με τα εκθέματα. Πληροφορίες: Καρατζά 7 & Τσάμη Καρατάσου, Φιλοπάππου, 2109218329.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Καλοκαίρι με Καραγκιόζη από τον Τάσο Κώνστα και τον Κώστα Σπυρόπουλο

Δύο μεγάλοι Καραγκιοζοπαίκτες έρχονται αυτό το καλοκαίρι πίσω από τον μπερντέ και παρουσιάζουν θέατρο σκιών σε δύο ανοιχτούς χώρους της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/05/2024

H Ξένια Καλογεροπούλου παρουσιάζει το νέο της βιβλίο για παιδιά

Με τη συγγραφέα συζητά η εικονογράφος του βιβλίου "Τα δώρα του βασιλιά της θάλασσας" Ρένια Μεταλληνού.

Τα εμπορικά κέντρα της Lamda Development γιορτάζουν την Ολυμπιακή χρονιά με μία γιορτή για παιδιά

Οι "Μικροί Ολυμπιονίκες" γίνονται λαμπαδηδρόμοι, αθλητές και δημιουργοί της Ολυμπιακής δάδας, ενώ στο τέλος κάθε δράσης, μια ιδιαίτερη έκπληξη τους περιμένει, μέσα από τη συλλογή εκθεμάτων του Ολυμπιακού Μουσείου της Αθήνας.

"Αργοναυτική εκστρατεία": Ο Ηλίας Καρελλάς σαλπάρει με τον Καραγκιόζη στον Κήπο του Μεγάρου

Μετά τις χειμωνιάτικες "Σκιές στο πεντάγραμμο", ο αγαπημένος σκιοπαίκτης και ο θίασός του ταξιδεύουν τους μικρούς θεατές στον κόσμο της μυθολογίας. Στον ρόλο της Μήδειας η Τζώρτζια Κεφαλά.

Summer camp 2024: Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης μάς κάνει ένα "Ταξίδι στο κέντρο της πόλης"

Το πρόγραμμα του φετινού summer camp περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μουσικοκινητικά παιχνίδια, επισκέψεις σε γειτονικά μουσεία και πάρκα, κατασκευές, μουσικοκινητικά και θεατρικά παιχνίδια, μαγικά πειράματα, τεχνολογία και μαγειρική.

Η 36η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι ξεκινάει

Το Πασαλιμάνι θα γεμίσει με περίπτερα γεμάτα βιβλία, προσφέροντας την ιδανική ευκαιρία να ανακαλύψουμε τις ιστορίες που θα μας συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές μας διακοπές.