Διονύσης Κούκης

Παρ, 01 Οκτ 2021

Le Pavillon

Ο Jean Charles Metayer συνεχίζει τη γευστική του πορεία στο δικό του εστιατόριο που άνοιξε σχεδόν εν μέσω πανδημίας και κάνει από τις αρχές του καλοκαιριού τα πρώτα σταθερά και επιτυχημένα βήματα στον χώρο του, στο Χαλάνδρι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΙΟΝΥΣΗς ΚΟΥΚΗς
Παρ, 01 Οκτ 2021

Le Pavillon

Ο Jean Charles Metayer συνεχίζει τη γευστική του πορεία στο δικό του εστιατόριο που άνοιξε σχεδόν εν μέσω πανδημίας και κάνει από τις αρχές του καλοκαιριού τα πρώτα σταθερά και επιτυχημένα βήματα στον χώρο του, στο Χαλάνδρι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΙΟΝΥΣΗς ΚΟΥΚΗς
Παρ, 17 Σεπ 2021

Φωνή βοόντος για το περιβόητο τρίτο αστέρι Michelin στο «Noma»

Δε θα διαφωνήσω με το τρίτο αστέρι του «Noma» σε μια εποχή που η κρήνη-ουρητήριο του Duchamp και η κονσέρβα του Warhol θεωρούνται έργα σταθμοί που χαρακτηρίζουν την εξέλιξη της τέχνης τον 20ο αιώνα. Όμως…

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΙΟΝΥΣΗς ΚΟΥΚΗς
Τρι, 30 Μαρ 2021

Δοκιμάσαμε το κρεατοφαγικό delivery του «Μπιφτεκάκια και Σουβλάκια»

Η δημοφιλής αλυσίδα κρεατοφαγίας επιδεικνύει «εγγλέζικη» ακρίβεια στην ώρα της παράδοσης, αν και τα εν γένει νόστιμα πιάτα της αδικούνται από τις τεχνικές αδυναμίες του delivery.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΙΟΝΥΣΗς ΚΟΥΚΗς
Παρ, 26 Μαρ 2021

Δείπνο Προεδρίας: Ένα νόμισμα με δύο όψεις

Το επετειακό δείπνο για τα 200 χρόνια από το 1821 τίμησε μεν την Ελληνική Κουζίνα, απαξίωσε δε την ποιότητα και την ανοδική πορεία του ελληνικού κρασιού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΙΟΝΥΣΗς ΚΟΥΚΗς
Πεμ, 18 Μαρ 2021

«Ekiben»: Ποιοτικό delivery με υπογραφή

Παρά τις εγγενείς δυσκολίες της διαδικασίας του delivery, το «Ekiben» του Άρη Βεζενέ τα καταφέρνει μια χαρά, με την ποιότητα και τη νοστιμιά του να δικαιολογεί την τσιμπημένη τιμή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΙΟΝΥΣΗς ΚΟΥΚΗς
Τρι, 02 Μαρ 2021

Στο «PS Luncheon» ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός

Δημιούργημα της καραντίνας και της μόδας που θεωρεί καλό το εξαντρίκ με λίγες εξωτικές νότες, το «Ps luncheon» υπόσχεται, αλλά…

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΙΟΝΥΣΗς ΚΟΥΚΗς
Κυρ, 27 Δεκ 2020

αθηνόραμα Bar Awards: Συνεχίζουμε κοιτώντας το μέλλον

Η διαδικτυακή απονομή των βραβείων στα καλύτερα bar της χώρας για την περίοδο 2019-2020, σημαίνει την έναρξη μιας νέας εποχής για τα αθηνόραμα Bar Awards, που αναπροσαρμόζουν την προσέγγισή τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΙΟΝΥΣΗς ΚΟΥΚΗς
Τρι, 21 Ιουλ 2020

«Βασίλαινας»: Δυο πιάτα που ξεχωρίζουν

Η καλοκαιρινή «έξοδος» του Βασίλαινα στην Πλατεία Μαδρίτης, απέναντι από το Χίλτον, ολοκληρώνει τις προϋποθέσεις για μια μοναδική γευστική-έξοδο στο κέντρο της Αθήνας με αύρα διακοπών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΙΟΝΥΣΗς ΚΟΥΚΗς
Πεμ, 13 Φεβ 2020

Η νέα εποχή των Χρυσών Σκούφων, τα βραβεία Top Notch και οι υποψηφιότητες για το 2020

Ο πρόεδρος της γευσιγνωστικής επιτροπής των Χρυσών Σκούφων Διονύσης Κούκης γράφει για την εξέλιξη του θεσμού και το νέο βήμα του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΙΟΝΥΣΗς ΚΟΥΚΗς
Τρι, 03 Δεκ 2019

Το «Εκ βαθέων» είναι ένα διδακτικό βιβλίο για οινόφιλους και μη

Η Σταυρούλα Κουράκου – Δραγώνα υπογράφει ένα διδακτικό βιβλίο για τους νέους του χώρου, αλλά και για όσους ασχολούνται με το κρασί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΙΟΝΥΣΗς ΚΟΥΚΗς