Άντζελα Σταματιάδου

Άντζελα Σταματιάδου

Αφού πέρασε μια βόλτα από το τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού, βρέθηκε στο νότιο Λονδίνο για να βάλει στο πιάτο της λίγη ακόμη media-κή θεωρία και, μετά από ένα περίεργο time lapse που ακόμη δεν το έχει καλοκαταλάβει, προσγειώθηκε στο αθηνόραμα και ανέλαβε να βολιδοσκοπεί τις επικοινωνιακές/ ψυχονεβαστικές διαστάσεις της κουζίνας. Πάνε αρκετά χρόνια που τρώει επαγγελματικά, σουλατσάροντας ανάμεσα σε κλασικές, ανανεωτικές, διαβόητες και ήσυχες μαγειρικές, και που εξηγεί, στωικά, σε όποιον απευθύνει την ερώτηση, ότι δεν είναι η πιο ευχάριστη δουλειά στον κόσμο. Καμιά φορά πάντως, μπροστά σε κάτι πετυχημένα γευσι-τζαμαρίσματα και κάτι πιάτα που ζωγραφίζουν εικόνες σαν να ’τανε βρώσιμα χαϊκού, χαμογελάει μόνη της και σκέφτεται, στιγμιαία, ότι μπορεί και να’ ναι. Αν εξαιρέσεις εκείνα τα deadlines.

<< Πρώτη < Προηγούμενη
Σελ. Από 172
Τελευταία >> Επόμενη >
<< Πρώτη < Προηγούμενη
Σελ. Από 172
Τελευταία >> Επόμενη >