Νάγια Μελισσινού

Νάγια Μελισσινού

Βετεράνος της ελληνικής γαστρονομίας και όχι μόνο, δε διστάζει να ταξιδέψει χιλιόμετρα για να δοκιμάσει την εμβληματική “Poularde de Bresse” του τριάστερου Georges Blanc και μετά, με αληθινό θράσος, να προσπαθεί να τη μαγειρέψει. Αρχαιολόγος η ίδια, δε σταματάει να ερευνά και να ανακαλύπτει καινούριες γεύσεις, όσο και να γνωρίζει την ιστορία τους και την προέλευσή τους. Διευθύντρια του Κέντρου για τη διάσωση και διάδοση των ελληνικών γαστρονομικών παραδόσεων «Αρχέστρατος», από τα παλαιότερα μέλη της γευσιγνωστικής επιτροπής των «Χρυσών Σκούφων» και σύμβουλος γεύσης σε εταιρείες εκδηλώσεων, μαγειρεύει για τους φίλους της και μοιράζεται μαζί τους τις εμπειρίες της. Η βίβλος της: Το “Larousse Gastronomique”.