Κάνε το αυτοκίνητό σου έργο τέχνης

Εικαστικές παρεμβάσεις σε 12 αυτοκίνητα ξεκίνησε η πλατφόρμα τέχνης artAz στο πλαίσιο της έκθεσης «Private View»

Κάνε το αυτοκίνητό σου έργο τέχνης

Μια πλατφόρμα που προωθεί την σύγχρονη τέχνη και όχι απλά μια γκαλερί, η artAz διεξάγει την εικαστική τριλογία Private View, την οποία προλαβαίνετε να επισκεφθείτε μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου, Τρίτη με Παρασκευή 17.00-21.00 και Σάββατο 12.00-16.00 στο 9Εννέα στην Πλατεία Κολιάτσου. Στο πλαίσιο της έκθεσης Private View, εγκαινιάστηκε ένα καινούργιο πρόγραμμα που όχι απλά βγάζει την τέχνη στον δρόμο αλλά την θέτει και σε κίνηση!

Κάνε το αυτοκίνητό σου έργο τέχνης - εικόνα 1
Το πρόγραμμα εγκαινίασε ο Κωνσταντίνος Βραζιώτης, αφήνοντας το στίγμα του σε ένα Mini Cooper

Το cART μας συστήνει έναν ακόμη τρόπο να βάλουμε την τέχνη στην καθημερινότητά μας, μετατρέποντας τα αυτοκίνητα σε κινούμενα έργα τέχνης. Το πρόγραμμα εγκαινίασε ο Κωνσταντίνος Βραζιώτης, αφήνοντας το στίγμα του σε ένα Mini Cooper. Κατά τη διάρκεια της δράσης, θα πραγματοποιηθούν εικαστικές παρεμβάσεις σε 12 αυτοκίνητα μέσα στο 2015.

Εάν θέλετε ένα από αυτά να είναι το δικό σας, μπορείτε να στείλετε φωτογραφία του αυτοκινήτου σας μαζί με τους λόγους που ενδιαφέρεστε να το μεταμορφώσετε, στο info@artaz.gr

Περισσότερες πληροφορίες

PrivateView

  • Εικαστικά

Τρεις εκθέσεις σύγχρονης τέχνης από την πλατφόρμα artAZ, με ζωγραφική, σχέδια, street art, γλυπτά και βίντεο, σε ένα νέο πολιτιστικό χώρο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Περιφέρεια Αττικής: Ανάδειξη και προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, τη χρηματοδότηση νέων έργων Πολιτισμού μέσα από την υλοποίηση μιας Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) στην Αττική.

Άνθρωποι διαβάζουν στον ηλεκτρικό

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν κοιτάζουν τα κινητά τους στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

ΥΠΠΟ: Στρατηγικό ολιστικό σχέδιο αντιμετώπισης του αρχαίου θεάτρου της Δωδώνης

Στόχος η αξιολόγηση των μέχρι σήμερα εργασιών και η σύνταξη του οδικού χάρτη για την περαιτέρω εξέλιξη του έργου από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων.

Η instax mini Evo της FUJIFILM φέρνει το vintage στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή

Με την υβριδική κάμερα στιγμιαίας εκτύπωσης της FUJIFILM, εκφράζεις τον κόσμο όπως ακριβώς θέλεις.

Χάρης Δούκας για τη Διπλή Ανάπλαση: "Η συστηματική προσπάθεια που κάναμε αποδίδει καρπούς"

Σε συνέντευξη τύπου, ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στη γενικότερη αναβάθμισης της περιοχής προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών.

Μοναδικά πασχαλινά δώρα στο Cycladic Shop

Τα προϊόντα του Cycladic Shop είναι εμπνευσμένα από τις μόνιμες συλλογές του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και τα νησιά του Αιγαίου.