3D Printing- η έκθεση από το μέλλον παρατείνεται

Η έκθεση παρατείνεται έως και την 1η Μαρτίου, ενώ παράλληλα τρέχουν διάφορες εκδηλώσεις.

3D Printing- η έκθεση από το μέλλον παρατείνεται

υτό που μόνο στην φαντασία μας μπορούσε να συμβεί, έχει ήδη γίνει και η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, το παρουσιάζει σε μια έκθεση που μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο της τρισδιάστατης εκτύπωσης. Πάνω από 10.000 Αθηναίοι είδαν το μέλλον και εξερεύνησαν τις τρεις διαστάσεις της τέχνης, της μόδας, του design, της επιστήμης και της αρχιτεκτονικής μέσα από εργαστήρια, ομιλίες, συναρπαστικά βίντεο, ευφυή μηχανήματα αλλά και πάνω από 100 απροσδόκητα εκτυπωμένα αντικείμενα. Γι’ αυτό λοιπόν, η έκθεση θα παρατείνεται έως και την 1η Μαρτίου, ενώ παράλληλα θα συνεχιστούν και τα workshops με το 3D Doodle Pen κάθε Σάββατο και Κυριακή 12.00 με 14.00.

3D Printing- η έκθεση από το μέλλον παρατείνεται - εικόνα 1

Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης, καταξιωμένοι δημιουργοί, που συμμετέχουν σε αυτήν με έργα τους, επισκέπτονται την Στέγη και μοιράζονται με το κοινό τα μυστικά της τρισδιάστατης εκτύπωσης. Μετά τον Άσσα Ασούκ, διεθνώς βραβευμένος γκουρού του 3D design, που ήρθε ήδη, την Τρίτη 27 Ιανουαρίου, η επιτυχημένη σχεδιάστρια κοσμημάτων, Σίλβια Βάιντενμπαχ, συναντά το κοινό της Στέγης και μιλάει για τις εξελίξεις στον τομέα σχεδιασμού κοσμημάτων με τη χρήση τρισδιάστατης εκτύπωσης. Όποιος λοιπόν θέλει να δημιουργήσει το δικό του αντικείμενο, θα έχει πολλές ευκαιρίες να το κάνει σε μια σειρά από εργαστήρια που διοργανώνονται στο πλαίσιο της έκθεσης. Επίσης, πραγματοποιούνται ομαδικές ξεναγήσεις στην έκθεση 3D Printing σε γκρούπ άνω των 10 ατόμων. Το εισιτήριο κοστίζει 7 ευρώ, ενώ το μειωμένο 5 ευρώ για έκθεση και workshop.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΣΙΩΤΗ
25/04/2024

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.