"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

Legally Blonde Legally Blonde

Μέχρι το 2023 και την Μπάρμπι της Μάργκο Ρόμπι, η Ελ Γουντς της Ριζ Γουίδερσπουν ήταν αδιαμφισβήτητα ο πιο ποπ, ροζ κινηματογραφικός χαρακτήρας των 2000s. Η ηθοποιός που μπήκε στο χάρτη πρωταγωνιστώντας στο διαχρονικό "Η Εκδίκιση της Ξανθιάς" ("Legally Blonde") του 2001, αναλαμβάνει την παραγωγή της νέας σειράς του Prime Video με την εταιρία της, Hello Sunshine ("Daisy Jones & the Six"), σε συνεργασία με το Amazon


Το "Elle" πρόκειται για prequel της πρώτης ταινίας, στην οποία η φασιονίστα Ελ Γουντς πασχίζει να μπει στη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ. Η σειρά θα αφορά τα σχολικά χρόνια της πρωταγωνίστριας, ακολουθώντας την στο λύκειο και εστιάζοντας στις εμπειρίες που σχημάτισαν τον χαρακτήρα της και την ενήλικη εκδοχή που γνωρίσαμε μέσα από το γνωστό franchise (το "Η Εκδίκηση της Ξανθιάς 2" κυκλοφόρησε το 2003 ενώ η τρίτη ταινία της σειράς συζητιέται από το 2020, με την Μίντι Κάιλινγκ σε ρόλο σεναριογράφου). 

Στη δημιουργική ομάδα της Γουίδερσπουν προστίθεται και η σεναριογράφος Λόρα Κίτρελ ("Insecure"), η οποία αναλαμβάνει και ρόλο εκτελεστικού παραγωγού, ενώ ο Μαρκ Πλατ, παραγωγός των ταινίων "Legally Blonde", επιστρέφει στο πόστο του και για την πρώτη σειρά του franchise. Το καστ αλλά και η ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς αναμένεται να ανακοινωθούν. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Το φαινόμενο Νίκολα Κόκλαν

Η Ιρλανδή ηθοποιός του "Bridgerton" εξελίσσεται σε ένα εναλλακτικό it-girl της σύγχρονης TV, κι εμείς ανατρέχουμε στους ρόλους που επικύρωσαν το ταλέντο της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
14/06/2024

Ένα αφιέρωμα γεμάτο queer ιστορίες από το Vodafone TV

Η streaming πλατφόρμα γιορτάζει τον φετινό Μήνα Υπερηφάνειας με 20 LGBTQI+ τίτλους για την αγάπη που δεν γνωρίζει φύλο.

Οι λόγοι για τους οποίους το ελληνικό κοινό στρέφεται στο αμερικανικό σινεμά, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Long Lust

Μεγαλύτερες παραγωγές, θεάματα υψηλών προδιαγραφών, περιεχόμενο που προσφέρει ψυχαγωγία και "διαφυγή": το ελληνικό κοινό αναζητά ευκολότερη πρόσβαση στο αμερικανικό κινηματογραφικό περιεχόμενο, χωρίς τη δυσκολία των ακατάλληλων ωρών προβολής.

Η 4η σεζόν του "Γκόρντον Ράμσεϊ: Εκτός Χάρτη" έρχεται στο National Geographic

Ο γνωστός σεφ ξεπερνά για ακόμα μια φορά τα γαστρονομικά όρια, εξυμνώντας διαφορετικές κουζίνες και πολιτισμούς στα νέα επεισόδια της χορταστικής σειράς.

Το σαρωτικό "Οπενχάιμερ" κάνει πρεμιέρα στην Nova

Οσκαρική πρεμιέρα μεγατόνων στη ζώνη Sunday Premiere της Nova, την ερχόμενη Κυριακή 16/6.

Οι 7 ταινίες του ERTFLIX για την Ημέρα του Πατέρα (16/6)

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την πατρότητα με επτά κινηματογραφικούς πατέρες σε ένα ποικιλόμορφο αφιέρωμα, από 10 ως 17 Ιουνίου.

Από τα 90s στο σήμερα: Μια queer τηλεοπτική ιστορία

Γιορτάζουμε τον φετινό Μήνα Υπερηφάνειας με μια σύντομη αναδρομή στις queer αναπαραστάσεις της σύγχρονης τηλεόρασης.