"Class of '09": Σήμερα η μεγάλη πρεμιέρα της νέας σειράς θρίλερ του FX

Από τον βραβευμένο συγγραφέα Τομ Ρομπ Σμιθ, η υψηλών προδιαγραφών μίνι σειρά του FX έρχεται από σήμερα σε Cosmote TV, Nova και Vodafone TV.

class of 09

O βραβευμένος Βρετανός συγγραφέας και σεναριογράφος Τομ Ρομπ Σμιθ ("London Spy", "American Crime Story: The Assasination of Gianni Versace") υπογράφει τη νέα σειρά του FX, "Class of '09", η οποία κάνει πρεμιέρα σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου στις 21.50, στην COSMOTE TV, την Nova και την Vodafone TV. Μια μίξη θρίλερ και δράματος, η σειρά ακολουθεί μια ομάδα πρακτόρων του FBI που προσαρμόζονται στις αλλαγές που επιφέρει η τεχνητή νοημοσύνη στο σύστημα ποινικής δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

class of 09

Με πρωταγωνιστές την Κέιτ Μάρα ως Πόετ, μια από τις πιο επιτυχημένες μυστικές πράκτορες, και τον Μπράιαν Ταιρί Χένρι ως Τάγιο, ένα από τα πιο αντισυμβατικά μέλη της υπηρεσίας,  το "Class of '09" εξετάζει τη φύση της δικαιοσύνης, της ανθρωπότητας και των επιλογών που τελικά καθορίζουν τη ζωή και την κληρονομιά μας. 

Δείτε το τρέιλερ της σειράς εδώ:

Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στις 21.50, αποκλειστικά στο FX, το οποίο είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova και Vodafone TV. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Τρίτη στις 21.50.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Το φαινόμενο Νίκολα Κόκλαν

Η Ιρλανδή ηθοποιός του "Bridgerton" εξελίσσεται σε ένα εναλλακτικό it-girl της σύγχρονης TV, κι εμείς ανατρέχουμε στους ρόλους που επικύρωσαν το ταλέντο της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
14/06/2024

Ένα αφιέρωμα γεμάτο queer ιστορίες από το Vodafone TV

Η streaming πλατφόρμα γιορτάζει τον φετινό Μήνα Υπερηφάνειας με 20 LGBTQI+ τίτλους για την αγάπη που δεν γνωρίζει φύλο.

Οι λόγοι για τους οποίους το ελληνικό κοινό στρέφεται στο αμερικανικό σινεμά, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Long Lust

Μεγαλύτερες παραγωγές, θεάματα υψηλών προδιαγραφών, περιεχόμενο που προσφέρει ψυχαγωγία και "διαφυγή": το ελληνικό κοινό αναζητά ευκολότερη πρόσβαση στο αμερικανικό κινηματογραφικό περιεχόμενο, χωρίς τη δυσκολία των ακατάλληλων ωρών προβολής.

Η 4η σεζόν του "Γκόρντον Ράμσεϊ: Εκτός Χάρτη" έρχεται στο National Geographic

Ο γνωστός σεφ ξεπερνά για ακόμα μια φορά τα γαστρονομικά όρια, εξυμνώντας διαφορετικές κουζίνες και πολιτισμούς στα νέα επεισόδια της χορταστικής σειράς.

Το σαρωτικό "Οπενχάιμερ" κάνει πρεμιέρα στην Nova

Οσκαρική πρεμιέρα μεγατόνων στη ζώνη Sunday Premiere της Nova, την ερχόμενη Κυριακή 16/6.

Οι 7 ταινίες του ERTFLIX για την Ημέρα του Πατέρα (16/6)

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την πατρότητα με επτά κινηματογραφικούς πατέρες σε ένα ποικιλόμορφο αφιέρωμα, από 10 ως 17 Ιουνίου.

Από τα 90s στο σήμερα: Μια queer τηλεοπτική ιστορία

Γιορτάζουμε τον φετινό Μήνα Υπερηφάνειας με μια σύντομη αναδρομή στις queer αναπαραστάσεις της σύγχρονης τηλεόρασης.