White Holidays Project: Διακοπές στο θαύμα της Τήνου

Ένα συγκρότημα από έξι πολυτελή διαμερίσματα κοντά στην πόλη της Τήνου και στην παραλία του Αγίου Φωκά, είναι η ιδανική επιλογή διαμονής.

White Holidays Project

Ένας από τους λίγους κυκλαδίτικους προορισμούς που μοιάζει ανέγγιχτος από το πέρασμα του χρόνου, με το φως του Αιγαίου να λούζει με μεγαλοπρέπεια την ατόφια ταυτότητά της, η Τήνος παραμένει ένα νησί φτιαγμένο απ’ τη στόφα των καλοκαιρινών ονείρων. Σ’ αυτήν τη μοναδική ενέργεια που εκπέμπει το νησί, το "White Holidays Project", ένα συγκρότημα από έξι πολυτελή διαμερίσματα κοντά στην πόλη της Τήνου και στην παραλία του Αγίου Φωκά, είναι η ιδανική επιλογή διαμονής.

White Holidays Project

Πλήρως εξοπλισμένα κι αγκαλιασμένα από έναν μεγάλο κήπο με καλλωπιστικά φυτά και ελαιόδεντρα, τα διαμερίσματα του "White Holidays Project" δανείζονται τα ονόματά τους από τα πανέμορφα χωριά του νησιού, δημιουργώντας μια νοητή διαδρομή στην πολιτιστική ταυτότητα του νησιού. Διακοσμημένα με την κυκλαδίτικη λιτότητα ως οδηγό, υποδέχονται τον καλεσμένο με τη θέρμη των φυσικών υλικών και τα χρώματα της τηνιακής γης, δημιουργώντας ένα οργανικό καταφύγιο χαλάρωσης, πλουτισμένο με πινελιές πολυτέλειας, όπως τα εξωτερικά θερμαινόμενα τζακούζι.

White Holidays Project

White Holidays Project

Βυθιστείτε στην ατμοσφαιρική πολυτέλεια του "White Holidays Project" και αφήστε τη μοναδική ενέργεια της Τήνου να σας παρασύρει.

Παλαμάρη & Ανώνυμος 23, Χώρα Τήνου, Αγκάλη, 2283025641 | whiteholidaysproject.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

6 νησιά ιδανικά για οικογενειακές διακοπές

Οι καλύτεροι καλοκαιρινοί προορισμοί για μικρούς και μεγάλους!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/06/2024

Πρόσκληση σε γάμο στην Ινδία

Η πρόσκληση ήρθε στο viber από δύο αγαπημένα πρόσωπα και όταν μπήκα στο σχετικό website με όλες τις λεπτομέρειες του γάμου, δεν φανταζόμουν ότι ο κωδικός gemista θα ξεκλείδωνε έναν μαγικό κόσμο βγαλμένο από τα πιο Μπόλιγουντ όνειρα.

Διακοπές αλλιώς στα μικρονήσια της Ελλάδας

Ξεχάστε το αυτοκίνητο και απολαύστε φύση και κολύμπι.

"Athina Luxury Suites": Στο all-suites συγκρότημα των Φηρών η γοητεία της Σαντορίνης μοιράζεται απλόχερα

Οι διακοπές στην Καλντέρα της Σαντορίνης είναι εμπειρία ζωής και οι εικοσιπέντε πολυτελείς σουίτες στα Φηρά φέρνουν το όνειρο πιο κοντά.

"Βαθυσθέα", Κύθνος: Έξι υπόσκαφες παραδοσιακές κατοικίες με θέα στο Αιγαίο

Ραντεβού στο πιο κοντινό Κυκλαδονήσι, την Κύθνο, με βάση ένα συγκρότημα πετρόχτιστων κατοικιών ξεχωριστής αισθητικής.