«Alila Villas Uluwatu»

Η spa junkie Κατερίνα Κατώπη απολαμβάνει την τέλεια απόδραση στο ολοκαίνουργιο «Alila Villas Uluwatu», στο μέχρι πρότινος υποτονικό Bukit, τον πιο ανερχόμενο προορισμό στο Μπαλί αυτήν τη στιγμή.

«Alila Villas Uluwatu»

Η spa junkie Κατερίνα Κατώπη απολαμβάνει την τέλεια απόδραση στο ολοκαίνουργιο «Alila Villas Uluwatu», στο μέχρι πρότινος υποτονικό Bukit, τον πιο ανερχόμενο προορισμό στο Μπαλί αυτήν τη στιγμή.

«Alila Villas Uluwatu» - εικόνα 1

Eco-chic spa-ing δίπλα στον Ινδικό ωκεανό, σε υπέροχα δωμάτια για δύο, φτιαγμένα από μπαμπού, ανακυκλωμένο ξύλο, βότσαλα κι έξυπνα λούκια για να μαζεύουν το φυσικό νερό. Βackground –φυσική– μουσική από εξωτικά πουλιά και geckos. Κάθε καμπίνα έχει ψηλά ταβάνια με καζαμπλάνκες, ένα day bed για να βυθιστείς και να απολαύσεις το απόλυτα χαλαρωτικό foot massage πριν από κάθε θεραπεία καθώς και εσωτερικά κι εξωτερικά ντους, τόσο ευρηματικά που ακόμη και οι πιο δύστροποι θα ενθουσιαστούν. Η υπογραφή των Σιγκαπουριανών πολυβραβευμένων αρχιτεκτόνων WOHA είναι σίγουρα πολύ δυνατό χαρτί, όμως αυτό που κάνει το εν λόγω spa τόσο ιδιαίτερο είναι οι mix ’n’ match θεραπείες και τα εκπληκτικά, ολόφρεσκα και φυσικά προϊόντα του. Δοκίμασα μπαλινέζικο μασάζ (€ 62/75΄): οι κόμποι και όλη η κούραση από το υπερατλαντικό ταξίδι πέρασαν με τη μία τόσο λόγω των έμπειρων και καλοζυγισμένων κινήσεων της masseuse μου όσο και λόγω του αιθέριου ελαίου με βάση το χαλαρωτικό lemongrass. Συνδύασα το μασάζ με το Avocado and coconut hair smoothie (€ 59/60΄), ένα ενυδατικό cream bath για τα μαλλιά – το τέλειο αντίδοτο στο στρες! Τα προϊόντα που μπορείτε να πάρετε μαζί σας είναι επίσης must: το facial cleanser από βανίλια και πραλίνα, το French kiss lip smack (lip balm) και το scrub από κακάο, καρύδα και κόκκους καφέ χαρίζουν μεταξένια απαλότητα. Για τους spa junkies, τέλος, το Full day journey ξεκινά με yoga στην μπαλινέζικη ανατολή και τελειώνει, έπειτα από πολλές θεραπείες, με ποτά και ρεμβασμό στη δύση... www.alilahotels.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Οι κρυμμένοι θησαυροί του Ικονίου

Ένα οδοιπορικό στο καταπράσινο Ικόνιο, μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Τουρκίας, πατρίδα του μουσουλμάνου ποιητή Ρουμί και τόπο με μεγάλο ιστορικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
28/05/2024

Vamvakou Experience Festival 2024: Τον Ιούλιο, ραντεβού στη Βαμβακού!

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις αρχές του Ιουλίου παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.

Aegean: 25 χρόνια ανάπτυξης, δημιουργίας και ποιοτικής εξυπηρέτησης

Η εταιρεία συνεχίζει το ταξίδι της με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Πού ταξιδεύουν οι μουσικόφιλοι αυτό το καλοκαίρι;

Συγκεντρώσαμε σε έναν –όσο το δυνατόν πληρέστερο– οδηγό τα μουσικά φεστιβάλ της περιφέρειας που συνδυάζουν πολιτιστικό ενδιαφέρον και φυσικό, ορεινό ή νησιωτικό, τοπίο και δίνουν την τέλεια αφορμή για "εναλλακτικές" διακοπές.

Samos Young Artists Festival 2024: Το Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών επιστρέφει στη Σάμο

Το φεστιβάλ παρουσιάζει ένα πρόγραμμα ζωντανής μουσικής που καλύπτει μια ευρεία γκάμα ειδών, από το σόλο πιάνο, διαχρονικές μελωδίες του οπερατικού ρεπερτορίου, μουσική δωματίου για έγχορδα και πνευστά, τζαζ, έως και μουσική Φάντο.

4 αφορμές για βόλτες στη Λέσβο

Πατρίδα του ούζου, του Ελύτη, της Σαπφούς και του Μυριβήλη, η Λέσβος είναι ένα νησί γεμάτο εκπλήξεις.

Ο Xavier Thuizat είναι ο νέος Head Sommelier της Air France

Σαμπάνια, Μπορντώ, Βουργουνδία, Ροδανός, Languedoc-Roussillon, Κοιλάδα του Λίγηρα και Αλσατία - οι πιο φίνες ποικιλίες της Γαλλίας θα φιγουράρουν στη νέα wine list της Air France, με την υπογραφή του διακεκριμένου sommelier.