ΝΕW HOTELS

Nέα, ιδιαίτερα ξενοδοχεία σε εξωτικούς προορισμούς, για να είστε οι πρώτοι που θα κάνετε check in πριν ή μετά τις γιορτές.

ΝΕW HOTELS

Nέα, ιδιαίτερα ξενοδοχεία σε εξωτικούς προορισμούς, για να είστε οι πρώτοι που θα κάνετε check in πριν ή μετά τις γιορτές.

ΝΕW HOTELS - εικόνα 1

Anantara, Μπαλί

Στην παραλία του Seminyak, περίπου 20 λεπτά από το αεροδρόμιο, με απίστευτη θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα αλλά και λιτές (λουξ) γραμμές στο αμιγώς ασιατικό ζεν περιβάλλον (www.bali.anantara.com).

X2, Ταϊλάνδη

Άρτι αφιχθέν, σούπερ μινιμαλιστικό, αλλά γήινο είναι το «X2» στο Koi Buri (www.x2resorts.com). Περιμένουμε και το ξενοδοχείο της ίδιας ντιζαϊνάτης αλυσίδας που ανοίγει τον Ιανουάριο στο Koh Samui.

Evanson Yao Noi, Ταϊλάνδη

Οι λάτρεις των «Six Senses Spa» σημειώστε το νέο resort της αλυσίδας (www.sixsenses.com/hideaway-yaonoi/index.php), χτισμένο πάνω στα σμαραγδένια νερά του κόλπου του Phang Nga (θυμηθείτε τον James Bond), που άνοιξε μόλις πριν από μερικές ημέρες!

Banyan Tree, Al Areen, Μπαχρέιν

Η τέλεια σύζευξη ασιατικής αισθητικής και αραβικής χλιδής στο νέο, πολύ εντυπωσιακό «Banyan Tree» στο Μπαχρέιν (www.banyantree.com) που άνοιξε φέτος.

St. Regis, Σιγκαπούρη

Ανοίγει τις πύλες του στις 22 Δεκεμβρίου, στη συμβολή της Orchard Road και της Tanglin Road, στο κέντρο της πόλης, με ανυπέρβλητη πολυτέλεια και την εμμονή στη λεπτομέρεια που μόνο η αλυσίδα Starwood έχει (www.starwoood.com).

Four Seasons, Ινδία

Ολοκαίνουργιο, με γερή δόση αποικιοκρατίας και γοητεία άλλης εποχής καθώς και ayurveda spa, ανοίγει με το νέο χρόνο στη Βομβάη (www.fourseasons.com).

Κατερίνα Κατώπη

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

6 νησιά ιδανικά για οικογενειακές διακοπές

Οι καλύτεροι καλοκαιρινοί προορισμοί για μικρούς και μεγάλους!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/06/2024

Πρόσκληση σε γάμο στην Ινδία

Η πρόσκληση ήρθε στο viber από δύο αγαπημένα πρόσωπα και όταν μπήκα στο σχετικό website με όλες τις λεπτομέρειες του γάμου, δεν φανταζόμουν ότι ο κωδικός gemista θα ξεκλείδωνε έναν μαγικό κόσμο βγαλμένο από τα πιο Μπόλιγουντ όνειρα.

Διακοπές αλλιώς στα μικρονήσια της Ελλάδας

Ξεχάστε το αυτοκίνητο και απολαύστε φύση και κολύμπι.

"Athina Luxury Suites": Στο all-suites συγκρότημα των Φηρών η γοητεία της Σαντορίνης μοιράζεται απλόχερα

Οι διακοπές στην Καλντέρα της Σαντορίνης είναι εμπειρία ζωής και οι εικοσιπέντε πολυτελείς σουίτες στα Φηρά φέρνουν το όνειρο πιο κοντά.

"Βαθυσθέα", Κύθνος: Έξι υπόσκαφες παραδοσιακές κατοικίες με θέα στο Αιγαίο

Ραντεβού στο πιο κοντινό Κυκλαδονήσι, την Κύθνο, με βάση ένα συγκρότημα πετρόχτιστων κατοικιών ξεχωριστής αισθητικής.