ΠΑΜΕ WROCLAW?

Το Παρίσι μας πέφτει λίγο ακριβό αγάπη μου, μην ανησυχείς όμως, έβγαλα εισιτήρια για το Katowice. Τα city breaks σε… δυσκολοπρόφερτες πόλεις της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης ή πόλεις της Μεσογείου που, αν και γραφικές, ζούσαν μέχρι πρότινος στη σκιά των κλασικών προορισμών είναι νέα τάση για τους Βρετανούς και όχι μόνο τουρίστες.

ΠΑΜΕ WROCLAW?

Το Παρίσι μας πέφτει λίγο ακριβό αγάπη μου, μην ανησυχείς όμως, έβγαλα εισιτήρια για το Katowice. Τα city breaks σε… δυσκολοπρόφερτες πόλεις της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης ή πόλεις της Μεσογείου που, αν και γραφικές, ζούσαν μέχρι πρότινος στη σκιά των κλασικών προορισμών είναι νέα τάση για τους Βρετανούς και όχι μόνο τουρίστες. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την απόφαση των εταιρειών χαμηλού κόστους, όπως η Ryanair, να εντάξουν στο πρόγραμμά τους οικονομικά γι’ αυτές αεροδρόμια. Έτσι, τα διεθνή περιοδικά ανακαλύπτουν ξαφνικά τα city breaks στο Wroclaw ή το Katowice της Πολωνίας, το Brno της Τσεχίας, το Reous της Ισπανίας, τη Rennes της Γαλλίας, ενώ οι κάτοικοι βλέπουν εστιατόρια και ξενοδοχεία να ξεφυτρώνουν στις πόλεις τους σαν μανιτάρια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

10 υπέροχες παραλίες προσβάσιμες με αυτοκίνητο

Σας προτείνουμε δροσερές ιδέες για road trip σε παραλίες της ηπειρωτικής Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/06/2024

6 νησιά ιδανικά για οικογενειακές διακοπές

Οι καλύτεροι καλοκαιρινοί προορισμοί για μικρούς και μεγάλους!

Πρόσκληση σε γάμο στην Ινδία

Η πρόσκληση ήρθε στο viber από δύο αγαπημένα πρόσωπα και όταν μπήκα στο σχετικό website με όλες τις λεπτομέρειες του γάμου, δεν φανταζόμουν ότι ο κωδικός gemista θα ξεκλείδωνε έναν μαγικό κόσμο βγαλμένο από τα πιο Μπόλιγουντ όνειρα.

Διακοπές αλλιώς στα μικρονήσια της Ελλάδας

Ξεχάστε το αυτοκίνητο και απολαύστε φύση και κολύμπι.