Το "Katikies Mykonos" τιμήθηκε ξανά με την κορυφαία διάκριση Five-Star στα Forbes Travel Guide Star Awards 2024

Το Forbes Travel Guide είναι ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος για την εγκυρότητά του θεσμός στην αξιολόγηση της φιλοξενίας, και το "Katikies Mykonos" κερδίζει για ακόμη μία χρονιά μία θέση στην λαμπερή ετήσια Star Rating λίστα του.

Katikies Mykonos

Το Forbes Travel Guide ("FTG"), το μοναδικό παγκόσμιο σύστημα αξιολόγησης για πολυτελή ξενοδοχεία, εστιατόρια, spa και κρουαζιέρες, ανακοίνωσε τα Star Awards του για το 2024. Το "Katikies Mykonos" απέσπασε για ακόμη μία χρονιά την κορυφαία διάκριση Forbes Travel Guide Five-Star Award και κατετάγη στη λίστα με τους τιμώμενους νικητές στο ForbesTravelGuide.com. 

"Φέτος τα Star Awards αντανακλούν την προβλεπόμενη αύξηση στην αναζήτηση για ακόμη περισσότερες συναρπαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες", λέει η Amanda Frasier, President of Ratings του Forbes Travel Guide. "Βρίσκονται στην κορυφή της κατηγορίας τους και επανασχεδιάζουν το μέλλον της πολυτέλειας στο design, τη γαστρονομία και την ευζωία. Οι νικητές μας για το 2024 περιλαμβάνουν ακόμη περισσότερα μοναδικά μέρη, σημειώνοντας ρεκόρ νέων προσθηκών σε διάφορες περιοχές του πλανήτη. Συγχαίρουμε όλους τους νικητές του 2024 γιατί συνεχίζουν να προσφέρουν μία φρέσκια νότα στις εμπειρίες των επισκεπτών τους". 

Το Forbes Travel Guide είναι ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος για την εγκυρότητά του θεσμός στην αξιολόγηση της φιλοξενίας, και το "Katikies Mykonos" κερδίζει για ακόμη μία χρονιά μία θέση στην λαμπερή ετήσια Star Rating λίστα του. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

6 νησιά ιδανικά για οικογενειακές διακοπές

Οι καλύτεροι καλοκαιρινοί προορισμοί για μικρούς και μεγάλους!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/06/2024

Πρόσκληση σε γάμο στην Ινδία

Η πρόσκληση ήρθε στο viber από δύο αγαπημένα πρόσωπα και όταν μπήκα στο σχετικό website με όλες τις λεπτομέρειες του γάμου, δεν φανταζόμουν ότι ο κωδικός gemista θα ξεκλείδωνε έναν μαγικό κόσμο βγαλμένο από τα πιο Μπόλιγουντ όνειρα.

Διακοπές αλλιώς στα μικρονήσια της Ελλάδας

Ξεχάστε το αυτοκίνητο και απολαύστε φύση και κολύμπι.

"Athina Luxury Suites": Στο all-suites συγκρότημα των Φηρών η γοητεία της Σαντορίνης μοιράζεται απλόχερα

Οι διακοπές στην Καλντέρα της Σαντορίνης είναι εμπειρία ζωής και οι εικοσιπέντε πολυτελείς σουίτες στα Φηρά φέρνουν το όνειρο πιο κοντά.

"Βαθυσθέα", Κύθνος: Έξι υπόσκαφες παραδοσιακές κατοικίες με θέα στο Αιγαίο

Ραντεβού στο πιο κοντινό Κυκλαδονήσι, την Κύθνο, με βάση ένα συγκρότημα πετρόχτιστων κατοικιών ξεχωριστής αισθητικής.