Silent Yoga Retreat για την Καθαρά Δευτέρα στη Μάνη

Πώς θα σας φαινόταν να περάσετε το τριήμερο με μοναδική υπόκρουση τους ήχους της μανιάτικης φύσης;

Silent Yoga Retreat για την Καθαρά Δευτέρα στη Μάνη

Όποιος έχει δοκιμάσει silent yoga, πρακτική δηλαδή χωρίς τη φωνητική καθοδήγηση του δασκάλου γνωρίζει ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα zen εμπειρία. Πόσο μάλλον όταν αυτή συνδυάζεται με τη μοναδική φύση της Μάνης σε ένα υποδειγματικό retreat όπως το Zen Rocks. Για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (4-6 Μαρτίου) έχουν ετοιμάσει ένα retreat zen και αφωνίας αφιερωμένο στα διδάγματα του Thich Nhat γύρω απο το Mindfulness με την ιδρύτρια του χώρου Βιβή Λέτσου.

Silent Yoga Retreat για την Καθαρά Δευτέρα στη Μάνη - εικόνα 1
Βιβή Λέτσου

Όπως αναφέρει η Βιβή "Ακολουθώντας το πρόγραμμα ενός παραδοσιακού Zen Sesshin, θα περάσουμε το τριήμερο στη σιωπή, επιτρέποντας στο μυαλό και το νευρικό τους σύστημα να απελευθερωθούν, να πέσουν σταδιακά στα βάθη του εσωτερικού μας εδάφους, όπου η φύση του Βούδα μας (ή η αφυπνισμένη φύση) μένει. Εδώ, στο χώρο της εσωτερικής καρδιάς, η συμπόνια ανθίζει φυσικά. Η θεραπευτική ενέργεια αρχίζει να ρέει καθώς αναδύεται η εσωτερική σοφία. Θα παίρνουμε γεύματα μαζί στη σιωπή, ιαπωνικό στυλ Oryoke, και θα κρατάμε σιωπή όλη την ημέρα. Θα κάνουμε δύο σύντομες πρακτικές γιόγκα καθημερινά. Μια αργή πρακτική Abhaya Yoga το πρωί θα βοηθήσει το σώμα-νου μας να κινηθεί και να ξεκλειδώσει, και το απόγευμα να αποκατασταθεί απαλά και να χαλαρώσει."


Για περισσοτερες πληροφοριες και εγγραφες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

6 νησιά ιδανικά για οικογενειακές διακοπές

Οι καλύτεροι καλοκαιρινοί προορισμοί για μικρούς και μεγάλους!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/06/2024

Πρόσκληση σε γάμο στην Ινδία

Η πρόσκληση ήρθε στο viber από δύο αγαπημένα πρόσωπα και όταν μπήκα στο σχετικό website με όλες τις λεπτομέρειες του γάμου, δεν φανταζόμουν ότι ο κωδικός gemista θα ξεκλείδωνε έναν μαγικό κόσμο βγαλμένο από τα πιο Μπόλιγουντ όνειρα.

Διακοπές αλλιώς στα μικρονήσια της Ελλάδας

Ξεχάστε το αυτοκίνητο και απολαύστε φύση και κολύμπι.

"Athina Luxury Suites": Στο all-suites συγκρότημα των Φηρών η γοητεία της Σαντορίνης μοιράζεται απλόχερα

Οι διακοπές στην Καλντέρα της Σαντορίνης είναι εμπειρία ζωής και οι εικοσιπέντε πολυτελείς σουίτες στα Φηρά φέρνουν το όνειρο πιο κοντά.

"Βαθυσθέα", Κύθνος: Έξι υπόσκαφες παραδοσιακές κατοικίες με θέα στο Αιγαίο

Ραντεβού στο πιο κοντινό Κυκλαδονήσι, την Κύθνο, με βάση ένα συγκρότημα πετρόχτιστων κατοικιών ξεχωριστής αισθητικής.