Bao για καλό σκοπό στα «Thes Bao» από βραβευμένους σεφ

Bao για καλό σκοπό στα «Thes Bao» από βραβευμένους σεφ

Τα δημοφιλή «fine street food» spots της συμπρωτεύουσας προτείνουν τρεις νέες γεύσεις bao με συνταγές βραβευμένων σεφ και μέρος των εσόδων από τις συνολικές πωλήσεις θα διατεθεί στο «Make a Wish» Ελλάδας. Στα δύο θεσσαλονικιώτικα street στέκια του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο Δημήτρη Παμπόρη (Treehouse), του Γιάννη Ζιάγκα (ιδιοκτήτη του βραβευμένου εστιατορίου «Το Μανιτάρι») και του σεφ Γιάννη Πατέικα, όπου τα αφράτα ασιατικά ψωμάκια ατμού bao έχουν την τιμητική τους, «τρέχουν» μια εξαιρετική πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς με την συμβολή Ελλήνων κορυφαίων σεφ. Τον Οκτώβριο, ο Γκίκας Ξενάκης («Aleria»), ο Άνταμ Κοντοβάς («Kobra»), και ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης («CTC») έφτιαξαν συνταγές για ένα ξεχωριστό bao έκαστος, τα οποία ήταν διαθέσιμα για ένα μήνα και μέρος των εσόδων διατέθηκε στο ίδρυμα «Μέριμνα για το παιδί».

Η πρωτοβουλία συνεχίζεται από 25 Νοεμβρίου για έναν ακόμα μήνα με τους σεφ Πάνο Ιωαννίδη («Ovio»», «Stellar Gastro Cinema»), Γρηγόρη Χέλμη («Mezen») και Βασίλη Μουρατίδη («Squirell» με Χρυσό Σκούφο) να προσφέρουν τρεις συνταγές για ξεχωριστά bao burgers. Με μοσχάρι και κατσικίσιο τυρί chevre, ο Ιωαννίδης, με κροκέτα θαλασσινών ο Μουρατίδης και πρόβειο με μουστάρδα πράσινου κάρυ ο Χέλμης με τα ανάλογα παρελκόμενα φυσικά. Όσοι βρεθείτε Θεσσαλονίκη αξίζει να τα δοκιμάσετε και γιατί τα «Thes Bao» φημίζονται για τις καλές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν αλλά και γιατί αυτόν τον μήνα, μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο «Make a Wish» Ελλάδας.

Καλαποθάκη 3, Θεσσαλονίκη, 2310235225
Λώρη Μαργαρίτη 11, Θεσσαλονίκη, 2310235226

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

10 υπέροχες παραλίες προσβάσιμες με αυτοκίνητο

Σας προτείνουμε δροσερές ιδέες για road trip σε παραλίες της ηπειρωτικής Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/06/2024

6 νησιά ιδανικά για οικογενειακές διακοπές

Οι καλύτεροι καλοκαιρινοί προορισμοί για μικρούς και μεγάλους!

Πρόσκληση σε γάμο στην Ινδία

Η πρόσκληση ήρθε στο viber από δύο αγαπημένα πρόσωπα και όταν μπήκα στο σχετικό website με όλες τις λεπτομέρειες του γάμου, δεν φανταζόμουν ότι ο κωδικός gemista θα ξεκλείδωνε έναν μαγικό κόσμο βγαλμένο από τα πιο Μπόλιγουντ όνειρα.

Διακοπές αλλιώς στα μικρονήσια της Ελλάδας

Ξεχάστε το αυτοκίνητο και απολαύστε φύση και κολύμπι.