Η δημοφιλής Monica Gutierrez επιστρέφει με το βιβλίο "Έρωτας στον επόμενο σταθμό"

Ένα feelgood βιβλίο γεμάτο γεύσεις, αρώματα και μουσικές.

Έρωτας_στον_επόμενο_σταθμό

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορούν το βιβλίο "Έρωτας στον επόμενο σταθμό" της Monica Gutierrez. Τη μετάφραση επιμελείται η Κάλλια Ταβούλαρη.

H Σίγκριντ είναι έτοιμη να παραιτηθεί από το ξενοδοχείο που εργάζεται και να αναλάβει τη δουλειά των ονείρων της ως συντηρήτρια αρχαιοτήτων σε μουσείο. Για αποχαιρετιστήριο δώρο, η φίλη της η Άνχελα την παίρνει μαζί της στο ετήσιο συνέδριο των ξενοδόχων, που αυτή τη φορά διεξάγεται στο Μπέλμοντ Βενετία-Σεμπλόν Οριάν Εξπρές. Μαζί με το κουνέλι της, η ιστορικός θα διασχίσει την καρδιά της Ευρώπης με το τρένο, όταν μια αναπάντεχη συνάντηση θα την εκτροχιάσει.

Μετά από περιηγήσεις σε ιστορικές πόλεις, πεντανόστιμα φαγητά, την αίγλη πεντάστερων μπουτίκ ξενοδοχείων, τη μουσική του Ed Sheeran, κάτω από τη βροχή και υπό το φως των αστεριών, την αντανάκλαση του χιονιού και τον κρότο των πυροτεχνημάτων, θα αποκαλυφθούν σοβαρά μυστικά, θα λυθούν κωμικές παρεξηγήσεις, θα ληφθούν αποφάσεις. Και φυσικά, όπως πάντα, η αγάπη θα βρει τον δρόμο της.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Ναμπόκοφ, Μαρής και Ferey σε τρία ξεχωριστά αστυνομικά μυθιστορήματα από τις εκδόσεις Άγρα

Αυτό το καλοκαίρι, οι εκδόσεις Άγρα μας προσκαλούν να απολαύσουμε τρεις ξεχωριστούς τίτλους που υπόσχονται να μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές μας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/06/2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας γιορτάζει την Ολυμπιακή Ημέρα με ελεύθερη είσοδο για όλους

Με το σύνθημα "Let's Move" προτρέπει ενήλικες και παιδιά να υιοθετήσουν μια πιο δραστήρια καθημερινότητα και έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Έκθεση βιβλίου με καθημερινές κληρώσεις στο Ελληνικό

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να παρακολουθήσουν πολύ ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως για παράδειγμα παραστάσεις καραγκιόζη και συναυλίες.

Οι Εκδόσεις Εστία επανεκδίδουν τα βιβλία του Χρήστου Βακαλόπουλου

Μια ευκαιρία να βυθιστούμε ξανά στους ονειρικούς κόσμους του Έλληνα συγγραφέα.

Εγκαίνια: Οι εκθέσεις της εβδομάδας (17-23/6)

Έργα τέχνης στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους, μια σημαντική καλλιτέχνιδα της οπτικής ποίησης και όλα τα εικαστικά πρότζεκτ που αξίζει να δείτε αυτή την εβδομάδα.

Holly Waddington, πώς κατέληξες να σχεδιάζεις τα κοστούμια του "Poor Things";

Η ευρηματική ενδυματολόγος μίλησε για τις ιδέες που οδήγησαν στη δημιουργία των εκπληκτικών κοστουμιών του "Poor Things", τα οποία παρουσιάζονται στο Μουσείο Μπενάκη.

"Warps of Light": Η Greta Schödl παρουσιάζει έργα της για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ανάμεσα στα πενήντα έργα που φιλοξενούνται στην έκθεση, περιλαμβάνονται έργα δισδιάστατα, αντικείμενα - βιβλία, μαρμάρινα γλυπτά και εγκαταστάσεις.