Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το 'Birdman Japanese Bar & Grill', γνωστό για τη λατρεία του για τα listening bars αλλά και την έμπνευση που αντλεί από αυτά, συνεχίζει να πρωτοστατεί στη σύνδεση της μουσικής με την εμπειρία του φαγητού. Έτσι, δημιουργεί μια νέα σειρά από events, όπου δημιουργοί και πρωταγωνιστές διάσημων μπαρ της Ευρώπης, αναλαμβάνουν την μπάρα και τη μουσική του 'Birdman'.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman' 1

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman' 5

Η αρχή γίνεται την Τετάρτη 15 Μαΐου με το εμβληματικό 'Boavista Social Club' από τη Λισαβόνα. Για μία βραδιά, οι ιδρυτές και η ομάδα του φημισμένου hi-fi bar, φέρνουν στην Αθήνα τον χαρακτήρα και την κουλτούρα της πορτογαλικής πρωτεύουσας, δημιουργώντας μια σπάνια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις: Μουσική μέσα από την πλούσια συλλογή βινυλίων του 'Boavista', μια λίστα από επιλεγμένα κρασιά και τρία μοναδικά κοκτέιλ, σε μια αξέχαστη νύχτα συνδυασμένη με το μενού και την ατμόσφαιρα του 'Birdman'. 

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman' 4

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman' 2


Info

Κρατήσεις απαραίτητες.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Birdman

Βουλής 35, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.

Τι φέρνει η μόδα των degu: Tροφή για σκέψη και εκλεκτική γαστρονομική απόλαυση

Tasting menus, menu dégustation, μενού γευσιγνωσίας: όπως και αν αποκαλούνται απλώνονται ραγδαία στα καλά εστιατόρια, ως επισφράγισμα γαστρονομικής τέχνης και γευστικού status symbol.